Putin este speriat. Motivul pentru care a decis să înlocuiască peste 1000 de angajaţi de la Kremlin

Putin este speriat. De cea a hotărât să înlocuiască 1000 de oameni din personalul lui
Putin este speriat. Motivul pentru care a decis să înlocuiască peste 1000 de angajaţi de la Kremlin

Putin este speriat. Președintele rus începe să resimtă tot mai tare consecințele drastice din urma deciziei de a ataca Ucraina. Acesta a pierdut aproape tot sprijinul celor din jur și a ajuns să se teamă pentru propria viață. Putin nu mai are încredere în nimeni și a înlocuit peste 1000 de angajaţi de la Kremlin.

Conform celor mai recente investigații, este evident că Vladimir Putin începe să conștintizeze faptul că acțiunile sale stârnesc dezaprobare în rândul compatrioților lui. Cu câțiva ani în urmă, Putin era văzut ca un lider de stat de încredere, încheia acorduri cu alte țări și se înțelegea bine cu majoritatea dintre ele. Acum, din dorința de a cuceri Ucraina și luptând împotriva Occidentului, a ajuns să fie considerat un paria. Crimele de război comise i-au atras critici din toată lumea, de la cei mai mari șefi de stat.

Putin este speriat. De ce a decis să înlocuiască peste 1000 de oameni din staff

Conform publicației Inside Edition, au apărut anumite informații importante de la Kremlin, care îl vizează pe președinte. Potrivit acestora, de aproximativ o lună, Vladimir Putin a început brusc să-și concedieze personalul.  Aproximativ 1.000 de anjagați din preajma lui Putin și-au pierdut locul de muncă.

Această schimbare este cu atât mai surprinzătoare, deoarece vizează personalul de încredere al lui Putin. Este vorba de angajații ruși care îi servesc efectiv mâncarea și se îngrijesc de bunăstarea lui în mod regulat. Aceleași rapoarte mai specifică faptul că, Putin are un personal anume care îi gustă întotdeauna mâncarea înainte de a începe să mănânce.

Conform jurnaliștilor care conduc investigațiile, Putin a înlocuit oameni importanți din staff-ul său. „Spălători, secretare, bucătari au fost schimbați cu oameni noi. Din evaluarea informațiilor obținute, se pare că este speriat”.

Acest comportament este tipic în cazul dictatorilor care se tem pentru viața lor. Președintele Putin a început să manifeste acest comportament chiar cu puțin timp înainte de invazia din Ucraina.  Este evident că Putin deja se teme de o posibilă lovitură de stat. Dar acesta nu exclude nici tentativele de asasinat din partea propriului popor.

Vladimir Putin și-a otrăvit adversarii?

Din experiența unor întâmplări din trecut, se spune că Vladimir Putin tinde să-și otrăvească proprii adversari. Se crede că agenții săi l-au ucis pe ofițerul Alexander Litvinenko în anul 2006. În timp ce se afla la un hotel din Londra, acesta a primit o ceașcă de ceai cu otravă radioactivă.  De asemenea, în 2018, autoritățile spun că ar  mai fi existat o tentativă de omor din partea agenților lui Putin. Aceștia au pulverizat otravă mortală pe ușa din față a fostului spion Serghei Skripal. El și fiica lui au scăpat de moarte.

Putin ar fi ordonat și otrăvirea liderului opoziției ruse Alexei Navalny. Acesta a supraviețuit, dar acum este prizonier într-o închisoare rusească.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
7.7 158 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Muiehaiela

    Deja vu….asta e specific tuturor dictatorilor…si putin nu va avea o soarta mai buna decat cei de dinainea lui..

  • Interesate versiuni a lumi,cand Nato aintrat peste tot Afganistan,Irak,Iran ,Siria nimen din masmedia nu a protestat oare dece,putin au inteligenta sa faca conexsiuni inteligente doar sunt multi care ingit toate gogonelele ce sescriu in masmedie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *