Radu Itu a trăit o revelație la Survivor. Totul are legătură cu iubita lui EXCLUSIV

Fostul concurent din Republica Dominicană vrea să se căsătorească anul acesta.
Radu Itu a trăit o revelație la Survivor. Totul are legătură cu iubita lui EXCLUSIV

Radu Itu s-a întors de la Survivor România, după ce și-a întrecut limitele și s-a luptat cu unele condiții extrem de grele. Fostul concurent din Republica Dominicană ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. El ne-a vorbit despre experiența sa, dar și despre următoarea etapă din viață.

Cum se recuperează după Survivor

Concurenții din Republica Dominicană se confruntă cu lipsa de hrană, astfel că, atunci când se întorc în România, ei se bucură de toate bucatele delicioase. Radu Itu ne-a mărturisit că nu se putea opri din mâncat, când a revenit în țară.

„Mă recuperez neașteptat de bine, acum sunt fericit că nu mai mănânc așa de mult. Când am ieșit din concurs, am mâncat ca nebunul, am zis că o să mă îngraș și o să fiu de 100 de kilograme, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Acum am început și antrenamentele, dar și să fac din nou pălării”.

„Aveam 65 de kilograme când am ieșit din concurs”

De asemenea, Radu Itu ajunsese la 65 de kilograme în momentul în care a ieșit din competiție. Acesta a reușit să își recupereze greutatea pierdută în Republica Dominicană. Condițiile dure de la Survivor România și-au spus cuvântul.

„Eu am pierdut înainte să ajung în show (n.r. din greutate). În concurs, în jur de 8 kilograme. Acum le-am luat înapoi, da. Știu că aveam 65 de kilograme când am ieșit din concurs, iar la înălțimea mea, este destul de puțin. Acum m-am urcat din nou pe cântar și aveam 79 de kilograme”.

Nu vede un câștigător în acest moment 

Românii îi urmăresc cu sufletul la gură pe concurenții de la Survivor România. Mulți abia așteaptă să vadă cine o să pună mâna pe trofeul din Republica Dominicană. Totuși, Radu Itu susține că se pot întâmpla multe lucruri, așa că nu vede un câștigător.

„Nu știu dacă aș putea să zic că văd pe cineva câștigător, mai este mult din concurs și se pot întâmpla multe lucruri. Acum nu (n.r. nu s-ar întoarce la Survivor), dar, poate la anul, da!”.

Radu Itu a trecut prin momente grele în Republica Dominicană

Ce spune despre experiența lui

Mulți concurenți de la Survivor se accidentează sau își pierd încrederea atunci când trec prin numeroase provocări. Radu Itu ne-a vorbit despre cele mai grele momente din Republica Dominicană. Acesta a trecut prin mai multe probleme.

„Cel mai greu lucru a fost reprezentat de momentul în care am leșinat. M-am ridicat și am căzut, a fost un impact cu solul, dar a durat foarte puțin, în jur de 10 secunde. Mi-am dat seama că cele 10 secunde sunt foarte importante în viața unui om. A venit Zmărăndescu repede la mine, a venit toată echipa, a aruncat apă pe mine și mi-am revenit instant. Acesta a fost momentul de slăbiciune, iar apoi am căzut psihic, m-am și accidentat. Apoi mi-am revenit psihic, dar nu am mai putut să intru pe traseu și asta a fost”, a punctat el.

Radu Itu și Laura Giurcanu, o prietenie strânsă

De asemenea, Radu Itu susține că o să țină legătura cu toți concurenții de la Survivor din acest sezon. El o cunoștea pe Laura Giurcanu înainte de a intra în competiție. Cei doi se bucură de o frumoasă legătură de prietenie:

„O să țin legătura cu toată lumea, nu pot să zic că nu o să țin legătura cu o persoană cu care am avut divergențe acolo. Dar, am format prietenia asta, pe care o aveam și înainte, cu Laura. O să fim super OK, ca și frații, să zic așa”. 

Ce revelație a trăit la Survivor: „Mi-am dat seama că trebuie ca anul acesta să fac pasul cel mare” 

Atunci când vine vorba despre planurile de viitor, Radu Itu își dorește să călătorească și să facă nunta. El ne-a povestit că s-a gândit la căsătorie și înainte de Survivor. Cu toate acestea, în Republica Dominicană și-a dat seama că trebuie să ajungă la altar în acest an:

„Nunta anul acesta și să călătoresc cât mai mult. Am scăpat de pandemie, dar acum a venit un război, să vedem ce va urma. Important este să fim sănătoși și să mergem înainte. M-am gândit de foarte mult timp (n.r. la nuntă), dar acolo mi-am dat seama că trebuie ca anul acesta să fac pasul cel mare”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *