Raluca Bădulescu a debutat ca model, acum 15 ani, într-o prezentare specială. „Am fost mireasa colecției lui Cătălin Botezatu” EXCLUSIV

În momentul de față, Raluca Bădulescu poate face concurență oricând tinerelor fotomodel

Raluca Bădulescu a ajuns la silueta la care a visat toată viața și la o greutate de 47 de kilograme, fapt ce face ca mulți designeri sau brand-uri autohtone să o oferteze fie pentru a defila în creațiile lor, fie a realiza pictoriale. Chiar dacă nu și-a dorit niciodată o carieră în modelling, Raluca a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că îi face mare plăcere să pozeze pentru diverse brand-uri, cu atât mai mult cu cât are deja o experiență de 15 ani. Prima ei defilare în cadrul unei prezentări de modă a fost în anul 2007, într-o rochie haute-couture semnată de Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu: „Debutul meu ca model s-a întâmplat acum 15 ani”

O vedem pe Raluca Bădulescu din ce în ce mai des în diverse campanii fashion prin social media sau la Festivaluri de Modă, însă puțini își mai aduc aminte că jurata de la „Bravo, ai stil” a cochetat toată viața cu acest domeniu. Mai mult decât atât, în anul 2007 a urcat pe scena de la Bucharest Fashion Week, în prezentarea „Funeral” a lui Cătălin Botezatu. La vremea aceea, Raluca a urcat pe scenă într-o rochie haute-couture, realizată din materiale prețioase de culoare neagră, asortată cu jachetă din blană și a încheiat prezentarea de modă la brațul lui Botezatu.

„Recent am fost împreună cu Alexandru Raicu la Bucharest Fashion Week. La Bucharest Fashion Week merg de foarte mulți ani. De foarte mulți ani am onoarea fantastică de a prezenta pentru el și de a-i purta creațiile. Este absolut divin. Însă debutul meu ca model s-a întâmplat acum 13 sau 14 ani când am prezentat pentru Cătălin Botezatu. Am fost „mireasă” în colecția lui Cătălin. Uite, mă corectează nașul, acum 15 ani am fost”, a povestit Raluca pentru EGO.ro.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu
Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu

„Îmi era frică să nu mă împiedic, să nu fac vreo nefăcută”

Chiar dacă au trecut 15 ani, Bădulescu își aduce aminte și acum cât de mari au fost emoțiile în acea zi și cum era la un pas să-i tragă țeapă lui Cătălin Botezatu.

„Am avut emoții, nu mă întreba. El în backstage e mamă-mamă. Am avut mari emoții mai ales că am închis prezentare, știam cât de important este lucrul ăsta pentru el și am avut emoții de nu mai știam de mine. Dar a ieșit bine. Nu am dormit cu o seară înainte. Îmi venea să-l sun și să-i spun că nu mai vin. Îmi era frică să nu mă împiedic, să nu fac vreo nefăcută. Până la urmă a ieșit superb, am avut o rochie splendidă”, a mai completat Raluca Bădulescu.

„Acum mi-a scăzut pieptul, dar urmăresc să am un bust mult mai generos”

În momentul de față, Raluca Bădulescu poate face concurență oricând tinerelor fotomodele, însă nu-și dorește o carieră în domeniu și nici nu vrea să aibă măsuri de 90/60/60, dorindu-și în continuare un bust mai generos.

„E adevărat că acum mi-a scăzut pieptul, dar urmăresc să fiu urmărită să am un bust mult mai generos. Numai că, v-am mai povestit, am avut covid și nu am avut cum să intervin, dar voi reveni cu o nouă prezentare. Nu mă las”, a mai povestit amuzată Raluca.

De-a lungul timpului, bustul proeminent a fost un atuu pentru Raluca, dar și un dezavantaj atunci când voia să-și cumpere anumite piese vestimentare și în care nu intra datorită diferenței mari de centimetri dintre bust și talie. Acest lucru a făcut-o pe Băduleascu să-și cumpere mii de haine și de accesorii pe care fie să le modifice, fie să le aranjeze în așa fel încât să o avantajeze. Astfel că dressing-ul ei a devenit neîncăpător și se știe că Raluca renunță cu greu la hainele din garderoba ei, chiar dacă pe cele mai mult nu le mai poartă sau nu îi mai vin.

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

„În pandemie aveam chiar 70 de kilograme, acum am 47”

„Am șanse să le refolosesc pentru că pe multe dintre ele le-am mai modificat, pentru că din mare este ușor să faci mic, invers este mai greu. De unde rezultă că multe dintre hainele pe care le aveam, plus că nu era diferență de măsuri atât de mare, le-am modificat. Dar stai vorbim despre hainele astea din ultimii doi ani. De după pandemie. Că în pandemie aveam chiar 70 de kilograme, acum am 47. Deci multe dintre ele le-am micșorat, iar acum cum se „arde” cu oversize-ul ăsta, multe dintre sacouri le port așa, mai largi”, ne-a mai spus Raluca, completând că o dată pe an se încumetă să facă ordine în dressing și atunci scoate la vânzare o parte dintre ele. „Am mai făcut și „shop my closet” (n.r. eveniment prin care vinde hainele vechi din dressing). Fac asta în fiecare an. Am făcut și anul acesta unul, cred că prin luna martie sau ceva de genul acesta, după ce s-a terminat „Bravo, ai stil”. Momentam nu mai am nimic. Sunt foarte zgârcită. M-am gândit, pentru că am văzut multe haine pe acasă, dar nu sunt încă pregătită fizic și psihic să mă depart de ele”.

„Din toamnă revin cu proiectul de DJ”

În clipa de față Raluca Bădulescu se bucură de vară, de vacanță și se gândește cum să-și reorganizeze dressing-ul, însă promite ca din toamnă să revină și cu alte proiecte. Pe lângă televiziune, Raluca se lansase și în muzică, mai precis concepuse un program astfel încât combina moda cu muzica de club. Din păcate a venit pandemia, iar mai apoi Raluca a intrat în alte proiecte, astfel încât și-a neglijat marea pasiune.

„Am dormit în ghete, asta este situația. Vă spun sincer. A venit vara și m-a luat valul. Mai ies pe la cluburi și nu m-am ținut serios să reintru în studio. Acum e deja jumătatea verii și nu are rost să o stric. Dar din toamnă revin cu proiectul de DJ, dar și cu multe alte proiecte”, a mai declarat Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

 

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *