Andreea Bălan își vinde hainele. Cât costă ținutele cu care artista a făcut furori la TV, prețurile sunt accesibile

Andreea Bălan: ”Garderoba mea este plină”

Scris de: Daoud Andra

04 Mar. 2024

Andreea Bălan are o pasiune pentru haine, încălțăminte și accesorii, astfel că a ajuns să aibă o garderobă impresionantă. De curând, vedeta a decis să facă puțină ordine în dressing și să renunțe la o parte dintre piesele vestimentare pe care le-a purtat, de-a lungul timpului. Cu cât își vinde artista hainele și încălțările pe care nu le mai folosește.

Prețurile cu care Andreea Bălan își vinde hainele

Atunci când vine vorba despre fashion, Andreea Bălan are o pasiune pentru tot ce înseamnă haine și accesorii. De-a lungul anilor, artista a adunat o mulțime de piese vestimentare, pantofi și poșete, iar dressingul ei a devenit neîncăpător. Din acest motiv, a ales să se despartă de o parte dintre obiectele din garderobă, pe care nu le mai poartă.

Andreea Bălan și-a făcut cont pe o aplicație unde se vând haine și accesorii second hand și a pus deja la vânzare câteva articole. În acest fel, alte fashioniste se vor putea bucura de piesele pe care ea nu le mai îmbracă, la prețuri accesibile. Cântăreața vinde articole de designer, la prețuri de câteva sute de lei.

Citește și: Andreea Bălan, ‘incident’ după vacanța cu Victor Cornea. Ce a pățit vedeta la revenirea în România, a pus totul pe internet

O jachetă poate fi cumpărată cu 300 de lei, o fustă cu 70 de lei, în timp ce o pereche de încălțări sport marca Versace costă 600 de lei. De asemenea, artista mai are la vânzare și o pereche de sandale Casadei, la prețul de 500 de lei.

”Dragilor, după cum știți, am o adicție pentru haine. De aceea, garderoba mea este plină de obiecte vestimentare pe care nu le mai port. Pentru că este sustenabil și rapid, folosesc Vinted pentru hainele mele. Este super ușor de folosit, gratuit de descărcat de pe magazinele digitale. Vă aștept acolo”, a scris cântăreața, pe pagina sa personală de Instagram.

Andreea Bălan își vinde hainele. Cât costă ținutele cu care artista a făcut furori la TV, prețurile sunt accesibile
Andreea Bălan vinde hainele pe care nu le mai poartă (foto: captură Instagram)

Andreea Bălan, criticată de Raluca Bădulescu pentru felul în care se îmbracă

Jurata de la ”Bravo, ai stil!” a încadrat-o pe Andreea Bălan în categoria vedetelor care nu se îmbracă modern și adecvat vârstei. Invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Raluca Bădulescu a spus:

”Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu. Mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de 1.000 de ori discuții cu Andreea Bălan, dar suntem învățați cu chestia asta. Trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta.

Citește și: Andreea Bălan, apariție de senzație în costum de baie. Cum s-a lăsat artista fotografiată în Rio de Janeiro, imaginea face furori pe internet

Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei. Hainele și stilul sunt una. Ei, ca artiști, ar trebui să fie foarte preocupați de imagine. Trebuie să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *