Andreea Bălan, ‘incident’ după vacanța cu Victor Cornea. Ce a pățit vedeta la revenirea în România, a pus totul pe internet

Iată ce a pățit artista după vacanța cu Victor Cornea!

Andreea Bălan a fost în vacanță în Brazilia cu partenerul ei de viață, Victor Cornea. Însă, la revenirea în România, jurata de la ”Te cunosc de undeva” a trecut printr-o întâmplare cu totul neplăcută chiar la ea acasă. Află, din rândurile de mai jos, ce a pățit vedeta. Chair ea a povestit totul pe rețelele sociale!

Ce a pățit Andreea Bălan la scurt timp după ce s-a întors din vacanță

De curând, Andreea Bălan și iubitul ei, Victor Cornea, au fost plecați în Rio de Janeiro, Brazilia, acolo unde s-au bucurat de o vacanță de vis. Cei doi îndrăgostiți s-au relaxat, au fost la plajă și s-au bucurat de clipele petrecute împreună.

La întoarcerea în țară însă, jurata de la ”Te cunosc de undeva” a avut parte de o întâmplare neplăcută. Totul s-a petrecut chiar în curtea vilei sale. Blondina le-a povestit totul fanilor ei.

”Trebuie să arunc cu ceva în geam”

Odată ajunsă acasă, de la filmările pentru show-ul ”Te cunosc de undeva”, vedeta și-a dat seama că nu are la ea cheile de la ușa casei sale, ci doar pe cele de la poartă. Iată ce a făcut Andreea Bălan pentru a putea intra în locuință.

”Dragilor, e trecut de miezul nopții și am ajuns acasă. Noroc că am luat cheia de la poartă și am reușit să intru în curte, dar nu am cheie de la ușa casei. Prin urmare, eu mă aflu în curte.

Mama nu răspunde la telefon pentru că doarme cu fetițele, iar eu acum trebuie să arunc cu ceva în geam, respectiv cu niște mingi, ca să îmi deschidă și mie ușa.”, a povestit Andreea Bălan în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și Andreea Bălan, apariție de senzație în costum de baie. Cum s-a lăsat artista fotografiată în Rio de Janeiro, imaginea face furori pe internet!

Andreea Bălan are agenda plină

Vedeta a revenit din vacanță cu forțe proaspete. Ea le-a mărturisit internauților că are un program extrem de încărcat în următoarele zile.

Artista filmează pentru diverse campanii și pentru Te cunosc de undeva. În plus, solista face pregătiri și pentru ziua de naștere a fiicei sale, Clara.

”Ultimele poze din Rio de Janeiro. Am revenit acasă și am o săptămână super plină. Azi am filmat 2 campanii și acum sunt cu fetițele la pian. Mâine și joi filmez Te cunosc de undeva, iar miercuri alte campanii.

Vineri am studio și duminică sărbătorim ziua Claritei. Deci fiecare zi e foarte frumoasă pentru că îmi place muult ceea ce fac”, a scris Andreea Bălan în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și Cum a apărut Andreea Bălan după ce a negat că s-a căsătorit în secret cu Victor Cornea. Fanii sunt uluiți: “Casă de piatră” FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *