Raluca Bădulescu rupe tăcerea după finala Bravo, ai stil: “Suntem în lacrimi!”. Adevărul despre viitorul emisiunii VIDEO EXCLUSIV

Vedeta TV, mai sinceră ca niciodată!

Raluca Bădulescu se află la masa juraților de la “Bravo, ai stil” încă de la primul sezon. Nu este un secret faptul că emisiunea este proiectul de suflet al cunoscutei vedete. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, aceasta a vorbit despre sezonul 8, tratând și controversele care au izbucnit în mediul online după ce a fost aleasă câștigătoarea de către public.

Raluca Bădulescu, despre “Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu a oferit detalii despre sezonul 8 din “Bravo, ai stil!”, explicând că totul a fost senzațional și au avut loc multe întorsături de situație. Cât despre un viitor sezon, jurata a explicat că lucrurile o să fie anunțate la timpul lor:

“A fost un sezon superb, un sezon extraordinar, senzațional, cu întorsături de situație! A fost un roller coaster emoțional divinisim! Vă dați seama că acum, fiind deja marea finală, de fiecare dată când se termină un sezon “Bravo, ai stil!” suntem în lacrimi, sincer! Este viața noastră “Bravo, ai stil!”. Este pur și simplu viața noastră, energia, dragostea, sufletul! Este foarte greu să trăiești fără “Bravo, ai stil!” în viață! Nu știu cum le este telespectatorilor! Suntem emoționanți și fericiți pentru că facem parte din fenomenul “Bravo, ai stil!” și așteptăm cu nerăbdare chemarea pentru un alt sezon! Adorăm “Bravo, ai stil!”, trăim pentru “Bravo, ai stil!”. Nu știm încă nimic, toate lucrurile o să fie anunțate la timpul lor! (n.r. – de viitorul sezon)”.

Ce spune despre finala “Bravo, ai stil”

Raluca Bădulescu a vorbit despre finala “Bravo, ai stil”, dar și despre controversele care au avut loc în mediul online, după ce a fost anunțată câștigătoarea. Jurata a punctat că votul publicului contează cel mai mult, iar telespectatorii au decis cine trebuie să primească premiul pentru cea mai stilată femeie din România în sezonul 8:

“Telespectatorii votează marea câștigătoare. Contează voturile telespectatorilor! Discuțiile care se întâmplă pe online, le-am văzut în mare parte parte, am auzit, însă ceea ce contează sunt voturile telespectatorilor! Telespectatorii își desemnează marea câștigătoare a sezoanelor. Rolul nostru ca jurați, pe parcursul emisiunii, este să aducem în ochii telespectatorilor personalitatea concurentelor, să le evidențiem stilul, felul de a fi, exuberanța, efervescența. Mai mult de atât, atunci când vine vorba de câștigătoare, cea care primește trofeul pentru cea mai stilată femeie din România, aici este meritul publicului și numai al publicului! Doar voturile lor contează! Publicul a decis, Alexandra Dumitru este marea câștigătoare a sezonului 8 “Bravo, ai stil!”, o felicit și le felicit pe toate finalistele și concurentele care au participat!”.

Ce și-ar dori să prezinte dacă nu ar exista “Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu ne-a mărturisit că nu contează formatul pe care și-ar dori să îl prezinte dacă nu ar exista “Bravo, ai stil!”, dacă acesta este transmis la Kanal D. Totuși, vedeta ar vrea să prezinte alături de Ilinca Vandici: “Împreună cu Ilinca Vandici, tot ceva la Kanal D! Ce vrea oricine, la Kanal D să fie!”.

Ce spune despre Cătălin Botezatu

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au o frumoasă legătură de prietenie. Cei doi se cunosc de foarte mulți ani. Vedeta a explicat că i-ar face plăcere să prezinte și alături de acesta, însă timpul designerului este limitat, el având o mulțime de proiecte în desfășurare:

“Vă dați seama că mi-ar face mare plăcere dacă și-ar face timp vreodată pentru noi! Pe Cătălin, regele meu iubit, l-am văzut o dată pe lună în ultimul an de zile. Acum este plecat la Festivalul de Film de la Veneția. Dacă nu este plecat la prezentări de modă în România, este plecat în străinătate. Peste o săptămână pleacă în turneu cu prezentări de modă la Paris, New York, se întoarce în octombrie. De fiecare dată când îl văd pe Cătălin, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am ocazia să mă întâlnesc cu el, din când în când, câteva ore. Timpul lui este foarte prețios! Este un timp regesc al regelui meu, Cătălin Botezatu, pe care îl divinizez, îl ador, îl iubesc! Încontinuu din 2 în 2 minute. (n.r. – l-a sunat când era în Turcia). Știe că fac asta atunci când am ocazia și când știu că poate să vorbească. Este un perfecționist, un artist desăvârșit, cel mai mare designer, eu aș spune, sincer, dintre cei mai mari designeri din lume! Colecțiile lui sunt aplaudate pe toate scenele internaționale. Pentru mine este o onoare și o fericire că este nașul copilului meu și în familia mea de atâta timp! Da, sunt pisăloagă când am ocazia, îl sun tot timpul, măcar să îl aud, să mă bucur de vocea lui!”.

 

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *