Raluca Bădulescu și-a ales cadourile pentru ziua ei de naștere: ”Bucuria mea nu mai contează”! A ochit bijuterii în valoare de sute de mii de lei VIDEO EXCLUSIV

Jurata de la ”Bravo, ai stil!”, mai sinceră ca niciodată

Raluca Bădulescu este genul de persoană căreia nu îi prea place să-și serbeze ziua de naștere, însă nici nu refuză vreun cadou. Născută pe 4 octombrie, jurata de la ”Bravo, ai stil!” știe exact ce vrea să primească de ziua ei de naștere, obiecte care nu suprind pe nimeni din anturajul ei. Raluca Bădulescu a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că atunci când este înconjurată de bijuterii nimic nu mai contează.

Raluca Bădulescu urmează să-și serbeze ziua de naștere

Pe Raluca Bădulescu am întâlnit-o la deschiderea unui magazin de bijuterii de lux, locul în care vedeta Kanal D părea că se simte mai bine ca la ea acasă. Fără să stea prea mult pe gânduri a ales câteva dintre obiectele prețioase care se regăseau în vitrine.

Deși ar fi vrut să le cumpere pe toate, Raluca Bădulescu se bazează pe anturajul ei de prieteni că vor face chetă și vor acoperi lista de dorințe a ei. Care nu este deloc una de neglijat, căci la o primă vedere, bijuteriile pe care le alesese Raluca Bădulescu ajungeau la câteva sute de mii de lei.

Știi că era un film când actrița principală pleca de la un eveniment cu colierul cu diamante la gât. Așa vrei și tu să faci în seara asta?

Raluca Bădulescu: Știu despre ce film zici: ”Cum să scapi de un bărbat în 10 zile”. Eu o să plec oricum că ia uite ce mi-am ales. Deci eu o să-l pierd pe iubitul meu oricum pentru că toate aceste minuni vrând la mine, practic el va fugi în lume singur.

Dar inele nu ți-ai ales că am văzut că ai venit special pregătită?

Păi azi nu mi-am pus special nicio bijuterie. Știam că este magazinul Alexandrei, o foarte bună și foarte veche prietenă de-a mea, ne iubim din tinerețe. Ea este o inspirație, că dacă îi vedeți bijuteriile vă dați seama imediat că ea este inspirația.

Hai că ți-a mai adus domnișoara câteva bijuterii să-ți faci set.

Avem o viziune. Trebuie să facem set. Avem o viziune și cu inelele care se potrivesc. Ce facem aici, viața mea? Ia uite cum îmi vin toate?

Raluca Bădulescu: ”Dă-o încolo de întreținere”

Practic acum ai doar câteva sute de mii de lei pe mână…

Să știți că prețurile sunt extrem de rezonabile. Cum să plec cu mâna goală de aici? Ia stai că am mai văzut o chestie tare rău de tot. Să vă arăt colierul acesta.

E ”doar” 18.200 de lei. Luni asta nu se plătește întreținerea, e clar.

Dă-o încolo de întreținere. Ce o să facă? O să mă dea acum afară din bloc? O să facă asociația de locatari o petiție?

Hai că merge ”pe caiet”!

Am pile? Îmi dă ”pe caiet”?

E clar. Trebuie să iei acasă tot ce am ales pentru că tu nu o să dormi toată săptămâna.

Ziceți voi că nu am ales frumos. Să zică cei care ne urmăresc dacă nu am ales frumos în seara asta.

Vă zic eu ce și-a ales: brățara 40.000 de lei, colier 80.000 de lei, plus lanțul de pe lângă 20.000 de lei. Deci practic ce avem aici e ”doar” 140.000 de lei. Nu mai vreau să calculez ce are și la mână

Dar bucuria mea? Bucuria mea este neprețuită. Bucuria mea nu mai contează?

În octombrie este ziua ta, deci lumea să nu-și facă vreun plan căci ți-ai ales deja cadourile. Ești pe sistemul internațional cu lista de dorințe la diverse magazine?

Exact. Să nu se chinuie lumea la alte magazine, să piardă timpul. Acesta este magazinul. Pe 4 octombrie este ziua mea, dar eu primesc cadouri între data de 1 octombrie și 30. Practic. Oricând primesc cadouri. Să fie așa o arie mult mai largă. Că poate unii nu sunt acasă pe 4 octombrie. Poate nu sunt pe 5. Lista este aici. Nu am nicio preferință cine ce cumpără. Sunt niște bijuterii de mi-au luat inima, viața, sufletul, toate s-au oprit aici. Nu știu dacă ai observat dar este primul interviu pe care îl facem în care îmi fug ochii.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *