Raluca Moianu, mărturisiri emoționante la 4 ani de la moartea soțului! Ce spune despre un nou iubit. “M-am înecat în muncă”

Au divorțat, dar s-au împăcat și au rămas împreună. Raluca Moianu a fost alături de soțul ei până în ultima clipă de viață
Raluca Moianu, mărturisiri emoționante la 4 ani de la moartea soțului! Ce spune despre un nou iubit. “M-am înecat în muncă”

Au trecut patru ani de când partenerul de viață al Ralucăi Moianu s-a stins din viață. Marius Ancuța a murit în 2018, la un an după moartea tatălui Ralucăi. Într-un interviu acordat recent pentru okmagazine.ro, vedeta a vorbit despre cum e viața ei acum, dar și dacă își dorește să își refacă viața.

Raluca Moianu și Marius Ancuța au divorțat în anul 2013, însă s-au împăcat și ea i-a fost alături până în ultima clipă de viață. Vedeta consideră că acesta a fost destinul ei, să aibă grijă de el până în ultimul minut.

„Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut. A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se”, a spus Raluca Moianu.

Cea mai dificilă perioadă din viața Ralucăi Moianu

Raluca Moianu, în vârstă de 52 de ani, a trecut printr-o perioadă dificilă atunci când și-a pierdut și tatăl, și partenerul de viață. Întrebată dacă s-a vindecat după aceste pierderi, aceasta a spus că nu știe și că i-a fost extrem de greu să îi piardă pe amândoi la o distanță atât de mică.

„Nu ştiu… Mi-a fost foarte greu, pentru că în 2017 a murit tata, care mă iubea foarte mult. El a fost ambasador şi mi-a dat un anumit tip de educație. Și, când simțeam nevoia să-mi acord timp să mă vindec, Mario (n.r.: Marius Ancuţa) a fost diagnosticat cu cancer şi, după fix opt luni, s-a prăpădit”, a mai spus Raluca Moianu.

Raluca Moianu, un nou iubit?

Raluca Moianu spune că în prezent se ocupă de viața ei profesională și nu își caută un partener. Însă, dacă ar apărea cineva nu ar spune nu. Vedeta ține cont de un criteriu strict.

„M-am înecat în muncă, aşa mi s-a părut mai simplu atunci. Dar acum sunt în echilibru, nu caut ceva. Sunt sociabilă, am prieteni, ies, sunt mare fană board game-uri şi am nişte prieteni cu care joc „Trenuleţe”. Am o viaţă destul de plină, nu mă plâng de singurătate. Dacă e să mai vină cineva în viaţa mea, va apărea, nu trebuie să-l caut eu. Și trebuie să fie un gentleman, altfel nu se poate”, spune Raluca Moianu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
8.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *