Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă: ”Mi-a adus acuzații grave, fiecare trebuie să plătească pentru ce face”. Îi cere despăgubiri cât un apartament de lux. EXCLUSIV

Ce spune despre divorțul dintre Brigitte și Florin Pastramă: ”Eu am viața mea, nu mă interesează ce fac ei!”
Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă: ”Mi-a adus acuzații grave, fiecare trebuie să plătească pentru ce face”. Îi cere despăgubiri cât un apartament de lux. EXCLUSIV

Raluca Podea, fostă concurentă la ”Spash! Vedete la apă” (Antena 1), ne-a povestit, cu tristețe, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre decesul tatălui său, dar și despre problemele de sănătate cu care ea s-a confruntat în ultimii doi ani. Cât privește procesul cu Brigitte Pastramă, care a denigrat-o public, Raluca nu dă înapoi: ”Nu vreau să comentez acest proces, continuă, au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate!”.

Îl visează adesea pe tatăl ei, care a murit de cancer esofagian

Raluca a luptat enorm ca să-i salveze viața tatălui ei, diagnosticat cu cancer esofagian, însă, luna trecută, inima bărbatului a încetat să mai bată. Raluca ne-a povestit despre acea perioadă teribilă, în care a bătut cu disperare la ușa tuturor medicilor din România, implorându-i să-i salveze tatăl din ghearele morții.

”Tata a avut cancer esofagian, a fumat, și-a trăit viața. N-am mai putut să-l operez, nimeni nu i-a dat mai mult de 6-9 luni de viață, dar tata a mai trăit 3 ani de zile. Am umblat cu el la terapii, citostatice. A trăit mai mult, i-am lungit viața, l-am ținut antrenat cu ideea că îl voi salva”.

Raluca îl visează adesea.

”L-am visat că era tăiat la deget, apoi l-am mai visat că dormea, undeva, pe jos, eu deschidem o ușă, el era în partea din spate, dar nu aveam acces, se vedea o lumina puternică. L-am visat în alb și negru, nu color. Se vedea că era într-o altă lume, n-a vorbit însă deloc cu mine. Vom face parastasul de 40 de zile, pe 18 iunie, deja am cumpărat tot”.

Prin câte a trecut, pentru că și-a dorit un zâmbet de Hollywood: ”Nu știam ce se întâmplă, mă gândeam că o să mor știrbă”

Raluca s-a confruntat însă și ea cu serioase probleme de sănătate, după ce a apelat la un medic stomatolog, pentru a-și înfrumuseța zâmbetul.

”Eu nu aveam o carie, dar am decis să merg la un stomatolog pentru a-mi reface dantura, pentru a avea un zâmbet de Hollywood. Dar mi-a pilit mult prea mult dinții, apoi am avut timp de doi ani mari infecții, luam antibiotic la 12 ore… Căutam pe cineva care să mă repare, mă gândeam să nu fac infecții la sinusuri, am fost la 5-6 medici, mi-au cerut în jur de 17.000 de euro, dar nimeni nu garanta nimic. Am avut două operații, mi-au desprins gingia de la un canin la altul ca să-mi elimine pungile de puroi. Medicul Andrei Capră m-a ajutat, el m-a salvat. Un medic bun îl vezi prin cazurile grele. Acum sunt bine. În pandemie, mi-am refăcut dinții. Nu știam ce se întâmplă, mă gândeam că o să mor știrbă. Chiar mă gândeam că mor fără dinți. Apoi m-am îmbolnăvit de Covid-19, o formă deloc ușoară, deși fusesem vaccinată, cu ambele doze. Numai necazuri…”, ni s-a mai confesat Raluca Podea.

A investit peste 60.000 de euro în operații estetice, făcute în clinicile din România și din Turcia

Este de departe una dintre vedetele cu cele mai multe operații estetice, însă susține că toate aceste ajustări nu le-a făcut nicidecum de dragul vreunui bărbat.

”În primul rând, operația estetică o faci pentru tine, ca să te simți bine când te uiți în oglindă!”, ne-a spus Raluca.

Ea ne-a mai dezvăluit și care este valoarea totală a operațiilor estetice efectuate de-a lungul vremii.

”Am investit în tot trupul în jur de 50.000 de euro, cam așa, și dacă mai adaug cât m-a costat și dantura, ajung chiar și la peste 60.000 de euro. Dar, eu nu merg pe barter la medici, am doar niște reduceri. Am două operații la bust, în valoare de 11.000 de euro, mi-am mărit buzele, cu 2.000 de euro. Pentru că am avut niște probleme, a trebuit să scoată acidul vechi și să fac alte 5 injecții, fiecare la prețul de 375 de euro, am și implant de sprâncene, de 3.500 de euro. Chipul meu este refăcut cu 15.000 de euro, în afară de prețul dinților, aceste intervenții le-am făcut în România. Iar în clinicile din Turcia mi-am mărit posteriorul, de două ori, și mi-am subțiat talia, operații în valoare de peste 20.000 de euro. La nas nu am nicio operație și nici la genunchi, cum s-a tot zis. Dar am și alte intervenții, care nu-s chirurgicale, sunt de întreținere, care costă mii de euro!”, susține ea.

Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă
Raluca Podea

Se află în plin proces cu Brigitte Pastramă: ”Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit”

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, se află în plin proces cu Brigitte, actuala soție a acestuia. Brigitte i-a adus grave acuzații, a jignit-o public, astfel că Raluca n-a mai răbdat și, ca să pun punct calomniilor, a decis să-și caute dreptatea în instanță.

”Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face!”, ne-a mai spus Raluca Podea.

Apropiații acesteia susțin că Raluca Podea ar fi cerut daune în valoare de 100.000 de euro, însă ea nu a dorit să facă vreun comentariu despre sumă. Întrebată însă, de reporterii Ego.ro, ce părere are despre faptul că Brigitte și Florin s-ar afla în prag de divorț, Raluca a spus doar atât.

”Nu mă interesează divorțul lor, am o altă viață. Nu vreau să mai aud de ei”.

Raluca Podea și fiul ei, David
Raluca Podea și fiul ei, David

Marea ei bucurie, fiul David: ”Când era mic cânta în corul bisericii”

Raluca are însă o mare bucurie, pe fiul ei, David, pe care l-a crescut singură.

”Fiul meu face canto clasic, e contratenor, o voce rară pentru bărbați, dar a cântat și muzică populară, de dragul meu, că știa că îmi place. Când era mai micuț a cântat și în corul bisericii, dar acum vrea să fie solist de operă. Este elev la Liceul de muzică ”Dinu Lipatti”, face lecții de canto și acasă, de cinci ani, a făcut și flaut, trombon. Are peste 1,80 m înălțime, este foarte înalt, cu un cap și ceva, mai înalt decât mine. Cu tatăl lui David mă înțeleg bine, dar și cu actuala lui soție, de dragul lui am făcut multe sacrificii. Copilul are nevoie și de tată, copilul se va întoarce împotriva ta, dacă îi interzici să-l vadă”.

În încheiere, Raluca Podea le-a oferit un gând bun cititoarelor Ego.ro.

”Le doresc să fie fericite! Tot timpul tu, ca femeie, trebuie să radiezi, consider că fiecare dintre noi trebuie să ne mulțumim cu ceea ce avem, așa fericirea va veni singură”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *