Raluca și Walter Zenga s-au împăcat după divorț? Cum au fost surprinși împreună în Capitală

Raluca și Walter Zenga au anunțat despărțirea la finalul anului 2020
Raluca și Walter Zenga s-au împăcat după divorț? Cum au fost surprinși împreună în Capitală

La mai bine de un an de când au anunțat despărțirea, Raluca și Walter Zenga au fost surprinși din nou împreună. Au decis oare să își mai dea o șansă? Cei doi au fost văzuți în timp ce luau masa împreună la un restaurant din București.

Raluca și Walter Zenga au divorțat după 15 ani de relație

La finalul anului 2020, Walter Zenga anunțat despărțirea de soția sa, Raluca. Cei doi au format împreună unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Imediat blondina a trecut de la numele Zenga la Rebeldea.

“Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors, cumva, împotriva noastră … Din respect pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsam viața să își urmeze cursul firesc”, era mesajul transmis de Walter Zenga.

Raluca și Walter Zenga au depus actele de divorț în Dubai, acolo unde locuiau de mulți ani. Aceștia au împreună doi copii: Samira în vârstă de 12 ani și Walter Jr. de 10 ani. De asemenea, cei doi dețin împreună mai multe proprietăți în România și în Italia. Potrivit declarațiilor din perioada anunțului divorțului, Raluca și Walter ar mai fi încercat să se împace, însă lucrurile nu au funcționat.

S-au împăcat Raluca și Walter Zenga?

Recent, Raluca și Walter Zenga au fost surprinși împreună la un restaurant din București, apoi au plecat cu aceeași mașină. Momentan niciunul dintre ei nu a transmis vreun mesaj cu privire la întrebarea care stă acum pe buzele tuturor: s-au împăcat sau nu? Pe rețelele de socializare fiecare postează lucruri diferite, din diferite locuri ale lumii. Raluca Zenga are un profil de Instagram dedicat celor cărora le place să călătorească. Postează des imagini și informații despre locurile pe care le vizitează.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *