Raluka are din nou un ten impecabil, după ani de suferință: „Ajungi uşor la depresie. Am avut perioade în care mă izolam” EXCLUSIV

De când a anunțat că este singură, cântăreața primește tot mai multe cereri în căsătorie.
Raluka are din nou un ten impecabil, după ani de suferință: Ajungi uşor la depresie. Am avut perioade în care mă izolam EXCLUSIV

Majoritatea oamenilor se confruntă, la un moment dat, cu acneea, iar vedetele nu reprezintă o excepție. Solista Raluka s-a numărat printre acele persoane publice care au vorbit deschis despre această problemă. Și mai ales despre efectele psihologice care pot apărea în urma unei afecțiuni dermatologice. Iată ce ne-a declarat în exclusivitate pentru Ego.ro…

Raluka: „Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit și să mă vindec”

Conștientă că pentru o artistă imaginea este extrem de important, Raluka a suferit enorm din cauza tenului acneic. Oricât de multe tratamente încerca și spera să-l mascheze cu ajutorul produselor de make-up, avea zile în care abia putea să iasă din casă.

„Am avut și momente în care nu m-am prezentat la anumite evenimente din acest motiv. Pe stradă am ieșit întotdeauna”, a povestit Raluka în exclusivitate pentru EGO.ro.

Din fericire, vindecarea a venit într-un moment în care se resemnase și învățase să-și accepte corpul așa cum este.

„Când te confrunți cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de ușor la depresie. Pentru că alergi la toți doctorii și iei toate tratamentele posibile. Am avut perioade foarte dificile în care mă izolam până se mai remediau problemele. Și perioade în care mă resemnam cu ideea că așa voi fi toată viața. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Și să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările”, ne-a mai povestit artista.

Artista a scăpat de acnee și are un ten impecabil
Artista a scăpat de acnee și are un ten impecabil

Raluka a fost criticată intens pentru aspectul tenului

De parcă nu era suficient că vedea că nu poate scăpa de coșurile de pe față, Raluka era criticată intens pentru aspectul tenului. Dacă la început au afectat-o remarcile negative, apoi, treptat, nu a mai ascultat ce spune lumea, ci doar și-a văzut de drumul ei.

„Din păcate, bullyingul nu ocolește pe nimeni, indiferent de statut, rasă, meserie și așa mai departe. De foarte multe ori oamenii care fac asta o fac dintr-o nevoie de comparație. Așa că am învățat să nu mai iau în seamă. Și îi sfătuiesc pe toți să înțeleagă că atunci când nu stai să critici pe toată lumea, viața ta devine mai ușoară și mai frumoasă”, ne-a mai declarat artista.

Artista face sport în fiecare zi
Artista face sport în fiecare zi

Și-a găsit refugiul în sport: „Cum pot, dau măcar o tură de parc!”

Raluka și-a găsit refugiul în sport. Și pe lângă faptul că o deconectează, o ajută să aibă și una dintre cele mai invidiate siluete din showbiz.

„După muzică, a doua mea dragoste este sportul. Când filmam pentru SuperStar România, nu puteam merge la sală sau în parc, mai ales când aveam zilele de filmare legate. Îți dai seama, stăteam pe platou de dimineața până seara târziu și a doua zi o luam de la capăt. În pauzele dintre filmări evident că nu am sărit peste antrenamente. Iar sesiunile de alergat de la 3 dimineața le-am mutat la amiază, spre seară chiar. Cum pot, dau măcar o tură de parc”, ne-a mai povestit Raluka.

Bullying-ul s-a transformat în cereri în căsătorie

Deoarece nu a intrat în „jocul” celor care îi lăsau doar comentarii și mesaje răutăcioase, Raluka a reușit să strângă o comunitate de oameni pozitivi și frumoși pe paginile ei de socializare, iar acum ne povestește amuzată că nu mai primește așa multe critici, ci a trecut la un alt nivel: acum primește cereri în căsătorie.

„Am destul de multe mesaje mai ales după ce am spus că nu sunt într-o relație. Sunt niște glume până la urmă iar mie îmi place să cred că am simțul umorului dezvoltat”, ne-a povestit amuzată Raluka.

Faptul că în momentul de față nu este implicată într-o relație nu o sperie absolut deloc, cu atât mai mult cu cât și familia ei este la fel de relaxată și nu pune presiune pe ea să se căsătorească mai repede și să facă copii.

„Nu am simțit presiunea asta iar familia mea și chiar și prietenii mei mă cunosc și știu că atunci când va fi momentul o voi face. Nu avem genul ăsta de discuții, în general. Nu pune nimeni presiune pe nimeni (n.r. – râde)”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
5.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *