Raluka, sacrificii mari pentru familia ei încă din copilărie. A câștigat primii bani la 12 ani: „Cântam la nunți în Deva. Eram fericită că aduceam bani în casă” EXCLUSIV

Artista susține că talentul ei muzical i-a fost dăruit de Dumnezeu, dar recunoaște că și efortul personal depus a propulsat-o în cariera de succes
Raluka, sacrificii mari pentru familia ei încă din copilărie. A câștigat primii bani la 12 ani: „Cântam la nunți în Deva. Eram fericită că aduceam bani în casă EXCLUSIV

Raluka este una dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală românească, cu un timbru vocal unic. Tot ceea ce are în momentul de față a construit însă cu multă trudă și mai ales cu mult sacrificiu. Raluka a povestit, exclusiv pentru EGO.ro, că viața a făcut-o să muncească de la o vârstă fragedă. Și asta ca să poată contribui la cheltuielile familiei.

Raluka și-a folosit talentul de mică pentru a-și susține familia financiar
Raluka și-a folosit talentul de mică pentru a-și susține familia financiar

Raluka nu a avut o copilărie ușoară, din cauza situației financiare a familiei, care nu era tocmai roz. Tatăl era plecat la muncă, în străinătate, pentru un salariu mai bun. Și mama făcea eforturi uriașe pentru a le asigura un trai decent. Așa că artista a considerat că este și de datoria ei să-și ajute familia. Avea doar 12 ani când a câștigat primii bani. Nu i-a cheltuit pe dulciuri sau pe jucării, ci i-a dat mamei sale:

„Am început să fac bani din muzică de mică. Nu mai știu exact a cui era nunta, știu că era la noi, în Deva. Am fost plătită pentru prestația mea. Am primit atunci o sumă bunicică de bani pe vremea aceea. Și am fost tare fericită că puteam aduce bani în casă”, a povestit Raluka pentru EGO.ro.

Nimeni nu ar fi crezut că o simplă joacă se va transforma într-o adevărată carieră. Și Raluka a ajuns astăzi unul dintre cei mai apreciați artiști din România.

„Eram mică, un copil care cânta de dimineața până seara în fața casetofonului, pe casa scării cu copiii, peste tot. Mama a fost cea care și-a dat seama prima oară de potențialul meu. Ulterior m-am prins și eu cum stă treaba și acum, uite-mă aici (n.r. zâmbește)”, a mai completat artista.

Raluka este o apariție spectaculoasă pe scenă
Raluka este o apariție spectaculoasă pe scenă

În urmă cu patru ani, a suferit o operație la corzile vocale. Cum se simte acum

Acum 4 ani, Raluka a fost nevoită să treacă printr-o operație la corzile vocale pentru că risca să rămână fără voce. Pentru un artist, vocea este instrumentul cu ajutorul căruia își câștigă existența, astfel că perioada aceea a fost una extrem de grea din toate punctele de vedere.

„Stresantă, nu a fost deloc ușoară. Nu știam ce urmează să se întâmple după operație. Mi-a fost teamă trebuie să recunosc. Am avut noroc cu doamna doctor care m-a ajutat să am mai multă încredere în rezultat. Înainte de intervenție, mi-au trecut aceste gânduri prin minte, că nu voi mai putea cânta vreodată la nivelul la care o fac acum”, a mai povestit Raluka pentru EGO.ro.

Din fericire, medicii au avut o intervenție reușită, iar vocea Ralucăi Nistor, conform numelui din buletin, nu a avut deloc de suferit, cu atât mai mult cu cât artista are un timbru vocal deosebit.

„Acest timbru pe care îl am este un dar de la Dumnezeu, m-am născut cu el. Dar, din păcate, nu este de ajuns să te naști cu talent dacă nu îl și dezvolți. În timp, prin exercițiu și mult studiu, am reușit să „îl modelez” și să îl perfecționez. Acum 4 ani am avut o intervenție chirurgicală la corzile vocale, dar s-a rezolvat și totul este bine acum”, a mai spus tânăra.

Artista se simte perfect în compania mamei și nepotului ei
Artista se simte perfect în compania mamei și nepotului ei

Raluka: „Îmi doresc lucruri pe care nu le pot cumpăra cu bani”

Vocea nu îi oferă doar satisfacții sufletești, ci și financiare, căci Raluka este în continuare un adevărat suport pentru familia ei.

„Noi suntem foarte apropiați, avem o familie unită, iar locul nu este relevant atât timp cât suntem împreună. Mamei mele nu i-a fost ușor, s-a acomodat mai greu, dar acum se simte ca acasă”, ne-a mai povestit Raluka. Nici măcar de ziua ei de naștere, artista nu se gândește doar la ea, ci la cei apropiați ei. „Obișnuiesc să îmi pun dorințe și când văd o singură stea pe cer care nu e căzătoare. Dar dorințele mele sunt în mare cam aceleași, îmi doresc lucruri pe care nu le pot cumpăra cu bani”, a mai povestit amuzată cântăreața.

Raluka a resimțit lipsa tatălui ei în copilărie, când bărbatul a plecat la muncă în străinătate pentru un salariu mai mare
Raluka a resimțit lipsa tatălui ei în copilărie, când bărbatul a plecat la muncă în străinătate pentru un salariu mai mare

Îi este tare dor de concerte. Recent a lansat videoclipul „Buchet de trandafiri”

Raluka este extrem de fericită de când a aflat că s-a ridicat starea de alertă din România și că se pot organiza din nou concerte și evenimente. Iar în ziua în care am scăpat de restricțiile impuse de pandemie, artista a lansat o piesă nouă, „Buchet de trandafiri”, povestea unei iubiri neconsumate. Totuși, în cei doi ani cu restricții, Raluka nu a stat doar în studio și s-a pregătit pentru clipa în care va putea apărea din nou în fața publicului, ci a lucrat intens. Raluka s-a numărat printre jurații show-ului „SuperStar România”, experiență pe care ar vrea să o repete.

„A fost o experiență nouă, una dinamică, interesantă, pe care mi-o doream de ceva timp. Așa este, filmările pentru SuperStar România au venit într-un moment în care toți eram mai relaxați să spunem. Munceam și atunci, dar nu la fel de mult, aflându-ne încă în situația pandemică, neavând concerte și foarte multă activitate outdoor. Nu pot să spun că m-a scos din rutină pentru că niciodată nu am avut una, dar pot să spun că m-a provocat tare această perioadă”, ne-a mai spus artista.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9.2 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *