Rămâne Ilinca Vandici fără “Bravo, Ai Stil”? S-a aflat ce se întâmplă cu emisiunea de la Kanal D. Vestea momentului în televiziune

Emisiunea a ajuns la aproape 100 ediții difuzate
Rămâne Ilinca Vandici fără “Bravo, Ai Stil”? S-a aflat ce se întâmplă cu emisiunea de la Kanal D. Vestea momentului în televiziune

Sezonul 8 al emisiunii „Bravo, ai stil” se apropie de final! Kanal D a anunțat că emisiunea adorată de milioane de români pasionați de modă, se pregătește să aducă în fața telespectatorilor Marea Finală. Ce se întâmplă după acest eveniment?

Marea finală a sezonului 8 al emisiunii „Bravo, ai stil”. Ce anunț a făcut conducerea Kanal D

După aproape 100 de ediții difuzate, în care concurentele au fost provocate să-și demonstreze abilitățile în numeroase teme fabuloase, acestea s-au luptat cu pasiune și talent pentru a cuceri juriul și inimile publicului. În ultima ediție a acestui sezon telespectatorii vor urmări un show în care finalistele vor străluci pe podium. Marea Finală „Bravo, ai stil” va fi transmisă în direct la Kanal D. Puterea de decizie pentru marea câștigătoare se va afla în mâinile publicului. Prin intermediul voturilor lor, telespectatorii vor desemna concurenta care va primi titlul de „Cea mai stilată femeie din România” și, în același timp, se va bucura de un premiu generos în valoare de 100 000 de lei.

Rămâne Ilinca Vandici fără “Bravo, Ai Stil”?

Momentan a fost transmis un comunicat despre finala sezonului opt al emisiunii moderată de Ilinca Vandici. Ceea ce nu se precizează este vreun detaliu cu privire la un nou sezon. De asemenea, nu este nimic precizat nici cu privire la scoaterea emisiunii de le post. Fanii „Bravo, ai stil” așteaptă cu sufletul la gură vești din partea televiziunii Kanal D.

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu, despre stil și trucuri vestimentare

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu sunt unele dintre cele mai stilate vedete din România. Cu toate acestea, cele două vedete s-au schimbat de-a lungul timpului, recunoscând că au grijă să își cumpere haine care să reziste în timp.

„Eu zic că ne-am maturizat (n.r. ea și Raluca Bădulescu). Am mai sesizat ceva la mine. Până acum câțiva ani de zile poate că încercam să epatez prin stilul vestimentar, prin lucrurile pe care le cumpăram. Încercam să arăt că am, că sunt acolo, că nu știu ce. Nu mai am treaba aceasta, pot să pot orice, oricum, atâta vreme cât face parte din stilul meu, mă simt bine, mă caracterizează, mă reprezintă. Dacă vrei, le dau și un exemplu pozitiv celor care mă urmăresc prin lucrurile pe care le cumpăr”, spune Ilinca Vandici.

Vezi și – Proiectul în care Ilinca Vandici s-a implicat 100%. Ce face atunci când nu apare la Kanal D: „M-am gândit că s-ar putea să nu meargă, dar l-am făcut pentru sufletul meu” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *