Randi, speriat de războiul din Ucraina și de urmările lui: „Sunt om, am stări de anxietate”. Cum îi ajută pe refugiații ucraineni EXCLUSIV

A compus o piesă-tribut și donează toate câștigurile din difuzare către Crucea Roșie.

Tragedia din Ucraina l-a impresionat foarte tare pe Randi, care a compus o piesă inspirată din aceste evenimente. Prin versurile sale, artistul a încercat să ilustreze tragedia oamenilor prinși la mijloc în acest război. Randi a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro cât de mult l-a afectat războiul și cum încearcă să facă față valului de sentimente care-l încearcă. Totodată, prin această piesă, vrea să ajute oamenii ale căror vieți au fost schimbate pentru totdeauna. Artistul donează câștigurile rezultate din această melodie către Crucea Roșie.

Randi este extrem de marcat de războiul din Ucraina. Artistul a compus o piesă emoționantă pentru refugiați

De-a lungul timpului, Randi și-a arătat sensibilitatea prin piesele pe care le-a compus, încercând să transpună emoțiile și trăirile prin muzică. Totuși, tot ceea ce se întâmplă acum în Ucraina, familii despărțite, oameni suferinzi, vieți pierdute, în acest război, a avut un puternic impact emoțional asupra artistului. 

„Cred că orice trăim și ne face să simțim, ne schimbă și poate să devină o sursă de inspirație. În ceea ce privește războuiul, cu siguranță lasă urme în mine și creează nevoia de a mă exprima, de a rezona prin artă cu toți cei care se simt pierduți în aceste momente”, a declarat Randi pentru EGO.ro despre piesa „Letters You Won’t Get”, pe care a compus-o special, completând că tot ceea ce a văzut în ultima lună a fost ca un duș rece. 

„Nu aș putea spune că este o știre, o imagine anume. Mai degrabă cred că este vorba de tot ceea ce am văzut și auzit în ultima vreme, despre această dramă care se desfășoară în fața ochilor noștri. Lucruri care m-au emoționat teribil, ca pe oricare dintre noi. Sentimentele se adună în timp și, cu ghidarea potrivită, se pot transforma în ceva care este menit să unească și să ofere alinare”.

„Acest război a scos la iveală binele din oameni” 

Randi nu s-a limitat doar la donarea câștigurilor generate de această piesă, ci a contribuit cât a putut de mult la susținerea ucrainenilor. 

„În primul rând, am donat de câte ori am avut ocazia, prin haine, bani și susținere a ucrainenilor în mediul online și media. O s-o fac în continuare așa cum o să pot. Singura mea grijă este ca răul, care este prezent zi de zi, devine mai puțin rău, devine suportabil, rutină! Nu aș vrea să ajungem în punctul în care ne obișnuim cu drama asta și ajungem să o acceptăm ca pe ceva ce există pur și simplu, ca pe un status quo. Așa vrea să facem ceva în această privință, să oprim răul, violența în viitor.

De aceea am și scris piesa „Letters You Won’t Get”, care ne arată cum acest rău, cum violența, războiul, interesele politice aduc durere în viața oamenilor. Câștigurile din streaming platforms, generate de această piesă, le voi dona către Crucea Roșie, în speranța că pot ajuta oamenii care au atâta nevoie de ajutor în perioada asta. Dacă putem vorbi despre ceva bun, în tot ceea ce se întâmplă, putem spune că acest război a scos la iveală binele din oameni, empatia, solidaritatea”, a mai povestit Randi pentru EGO.ro.

Randi are o relatie speciala cu cei cei doi nepoti Andrei si Ilinca
Randi are o relaţie specială cu cei cei doi nepoţi, Andrei şi Ilinca

Nu le-a spus nepoților săi despre război

În toată această perioadă, Randi încearcă să ia din energia nepoților săi, Andrei și Ilinca, copiii fratelui și managerului său, Alex. Aceștia nu știu ce se întâmplă cu adevărat în lumea reală, iar artistul susține că nici nu vrea să-i împovăreze cu lucruri care le-ar putea afecta inocența. 

„Este adevărat, sunt implicat în viața nepoților mei, îi iubesc și îmi fac viața mai frumoasă. Petrec mult timp alături de ei, de familia fratelui meu. Ei nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat și e mai bine ca deocamdată să fie așa. Cel mai mare, Andrei, știe despre război, însă nu știu dacă există o conștientizare adevărată vis a vis de ceea ce se întâmplă cu adevărat. Este încă prea mic pentru a înțelege astfel de subiecte…”, a menționat artistul, completând că sunt suficiente stările lui de anxietate. 

„Toți avem temeri care ne bântuie uneori și la fel am și eu. Puterea vine din felul în care alegi să gestionezi problemele, din modul în care le accepți și le transformi într-un motor, o motivație pentru a deveni mai bun! Sunt om, am stări de anxietate, însă destul de rar și dispar rapid, pentru că sunt genul de persoană care se uită în oglindă și realizează că tinerețea și sănătatea sunt singurele lucruri de care am nevoie ca să fiu bine, recunoscător și să merg mai departe cu optimism în privire”.

„Cariera mea se va transforma total”

Deși este recunoscut pentru piesele cu un puternic mesaj emoțional, dovadă fiind și cea mai recentă compoziție, Randi susține că ar vrea să schimbe registrul și să se îndrepte către muzica electronică, underground. De ceva vreme lucrează la un nou concept, total diferit față de ceea ce a făcut până acum, proiect pe care l-a tot amânat.  

„Cred că în vara aceasta o să încep acest nou drum. Sincer, pășesc cu teamă, dar și cu entuziasm pentru că m-au motivat și incitat lucrurile și drumurile noi. Piesele sunt gata, de ceva vreme, dar încă nu m-am obișnuit încă cu gândul că, la un moment dat, cariera mea se va transforma total și ceea ce am făcut până acum o să fie de domeniul trecutului”, a mai povestit Randi pentru EGO.ro despre proiectul lui cu muzică electronică, un fel de DJ set Live cu instrumente.

Cu alte cuvinte, nu vrea să se transforme într-un DJ care apasă pe butoane, ci într-unul care să cânte la clape, voce, și să aibă și o trupă de instrumentiști alături de el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Planta magică pe care să o pui la ferestre în luna mai. Atrage banii și...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *