Războinica Ramona Crăciunescu se luptă cu probleme după Survivor: „Am plâns de durere” EXCLUSIV

Ramona face analize medicale, pentru a i se stabili un diagnostic.
Războinica Ramona Crăciunescu se luptă cu probleme după Survivor: „Am plâns de durere” EXCLUSIV

Ramona Crăciunescu a trăit o experiență unică la Survivor România, dar s-a întors acasă cu mai multe probleme de sănătate. Războinica ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are momente în care plânge din cauza durerilor.

Ce a trăit Ramona Crăciunescu în Republica Dominicană

Ramona Crăciunescu s-a întors schimbată de la Survivor România. Roșcata susține că experiența trăită în Republica Dominicană este unică și că a transformat-o într-o persoană mult mai bună. Ea privește lucrurile de acasă cu alți ochi acum.

„Este o poveste lungă, dar o să spun pe scurt. Ce am trăit acolo este ceva unic, este o experiență care te transformă în ceva mai bun. Apreciez lucrurile mult mai mult decât o făceam înainte. Am cunoscut oameni minunați acolo. Am învățat să apreciez mai mult ce am acasă și să nu mai arunc mâncare la gunoi. Am învățat că sunt o persoană mai puternică decât știam eu și acest lucru o să mă ajute mai departe în viață. Mă consider mult mai rezistentă și acum pot să iau orice decizie la rece, să o gândesc mult mai mult înainte de a face ceva”. 

S-a topit de dorul fiului său 

Războinica s-a gândit în fiecare clipă la băiețelul ei, ținând cont că niciodată nu a stat așa de mult plecată de acasă. În momentul în care a ieșit din competiție, ea a aflat de tragedia din Ucraina. Fosta concurentă de la Survivor ne-a recunoscut că a fost speriată până a ajuns acasă.

„Cel mai dor mi-a fost de fiul meu. Am mai fost plecată cu munca sau cu filmările 2 sau 3 zile, dar niciodată nu am stat o perioadă așa de lungă dezlipită de el și mai ales fără să știu ce face, dacă e sănătos, cum se descurcă acasă. Când am ieșit de acolo, am aflat că este război în Ucraina, am fost speriată până să ajung acasă. E greu să stai departe de copil. Mereu o să stai cu o grijă, chiar și când o să facă 20 sau 30 de ani, eu tot sunt mama lui și o să stau cu o frică”. 

Ramona Crăciunescu, despre războiul din Ucraina: „Am rămas șocată” 

Roșcata era departe de casă, astfel că nu știa la ce să se aștepte. Își dorea să ajungă cât mai repede în România pentru a sta alături de fiul ei. Cât timp s-a aflat în competiție, Ramona nu a știut nimic despre ce se întâmplă în lume.

„Mi-am făcut fel și fel de scenarii în cap. Mă simțeam prea departe, m-aș fi teleportat ca să fiu acolo. Nu poți să știi ce întorsătură ia totul și ce se poate întâmpla aici. Suntem destul de aproape de ce se întâmplă acolo. Am fost oarecum speriată, iar acum, că sunt aici, sunt ca o cloșcă care și-a luat puii și are grijă de ei. Este greu. Oricum, am rămas șocată”. 

Cum s-a schimbat fiul ei 

Ramona Crăciunescu consideră că băiatul ei s-a maturizat, ținând cont că a fost nevoit să stea departe de mama lui. Războinica a sesizat anumite schimbări atunci când a revenit în România.

„Nu consider că l-a afectat (n.r. faptul că a stat departe de ea). I-a fost dor, dar cred că l-a îmbărbătat mai mult. S-a maturizat, este un băiat foarte puternic. Mai mult el m-a încurajat pe mine și mi-a dat sfaturi. Am stat și prea mult timp plecată și l-am văzut mai schimbat, mai bărbat”. 

Îi este dor de competiția Survivor România 

Fosta concurentă din Republica Dominicană se gândește la tot ce s-a întâmplat la Survivor România 2022. Aceasta ne-a mărturisit că s-ar întoarce în competiție, însă cu mai mare încredere în forțele sale.

„Îmi e dor de ce se întâmplă acolo, de această aventură, de trasee, de colegi. Poate că da, aș mai pleca, dar mai încărcată pozitiv și mai puțin emotivă. Înainte de a intra pe trasee, emotivitatea asta se vedea oarecum. Dacă m-aș întoarce, aș fi mult mai bărbat, da (râde)”. 

Pe cine vede câștigând competiția

Roșcata speră ca o persoană din echipa Războinicilor să pună mâna pe marele trofeu. Aceasta consideră că Ștefania sau Alexandru Nedelcu pot să câștige competiția. Ramona Crăciunescu suferă de fiecare dată când colegii săi pierd mâncare.

„Dacă văd vreo femeie câștigând Survivor, aceea este Ștefania, iar dacă văd vreun bărbat câștigând, acesta este Nedelcu. Clar trebuie să fie un Războinic. Toată familia se uită (n.r. la Survivor). În seara aceea nu avem ce să facem, se anulează tot, suntem în fața televizorului. Mă uit, iar când au pierdut cina respectivă, am plâns. Toată lumea se uita la mine și se întreba de ce plâng. Voi nu vă dați seama ce foame am făcut acolo și ce înseamnă să pierzi mâncare. Aici, acasă, ai tot confortul, nu ai cum să te gândești la ce înseamnă să stai nemâncat. Visam la o bucată de pâine. Am simțit durerea lor”.

Ramona Carciunescu

Ce probleme de sănătate are: „Am plâns de durere”

Ramona Crăciunescu se confruntă cu provocări dureroase după ce a revenit în România. Războinica are momente în care plânge de durere din cauza problemelor cu stomacul. Aceasta își face mai multe analize pentru a se face bine.

„Am rămas cu probleme de sănătate. Alte probleme nu am dobândit acolo. Am probleme cu stomacul, piciorul este deja pe drumul cel bun. Cocosul pe care l-am mâncat acolo, nu mai vreau să aud de el. Fac analize pentru a descoperi unde este buba, pentru a o trata. De exemplu, în săptămâna care a trecut, am avut două momente în care am stat ghem, pe canapea. Am plâns de durere, mă durea foarte tare stomacul. Nici acum nu pot să mănânc carne sau anumite chestii, îmi fac rău. Am rămas cu niște sechele, ca să spun așa”. 

„Erau oameni care au plâns când au aflat că o să fiu eliminată” 

Deși are probleme de sănătate, Ramona Crăciunescu visează să se întoarcă la Survivor România. Roșcata nu poate să refuze o nouă provocare. Ea s-a bucurat enorm când și-a dat seama că oamenii de acasă o apreciază.

„Da, mă duc, cu tot cu probleme. Sunt o fire foarte puternică și am răbdarea necesară cu organismul meu. Știu care este limita, știu cât poate și când trebuie să spun stop. Eu mă reîncarc și cu amintiri sau cei de acasă, simt că pot să duc mai mult. Încă din aeroport din Madrid am făcut poze cu fani. Eu nu sunt o persoană cunoscută, iar când am ajuns acasă și am încărcat telefonul, aveam sute de mesaje, erau oameni care au plâns când au aflat că o să fiu eliminată”, a punctat Războinica.

Ce vrea să facă pe viitor

Ramona Crăciunescu vrea să rămână în sfera dedicată persoanelor publice. Are o meserie care îi oferă o doză puternică de adrenalină și câteva proiecte în derulare:

„Da, îmi doresc să rămân în sfera persoanelor publice. Am cochetat cu asta și o să cochetez pe viitor. Sunt cascadoare, doar că pandemia mi-a pus oarecum piedică. Se pare că am revenit la normal, urmează câteva proiecte. Îmi place foarte mult industria aceasta, îmi place lumea reflectoarelor. Îmi place ceea ce fac, în calitate de cascadoare. Să dublezi și să ajuți un actor celebru să joace un rol într-o bătaie sau într-un accident cu motocicleta este mare lucru”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *