Răzvan Simion nu-i terorizează deloc pe pretendenții fiicei sale, Ianca: „Mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii” EXCLUSIV

Răzvan Simion: ”Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei”

În ciuda faptului că Răzvan Simion pare neschimbat, copiii sunt cel care îl dau de gol pe colegul lui Dani Oțil. Matinalul are doi copii, Ianca și Tudor, care sunt deja adolescenți și care se pregătesc să-și urmeze propriul drum în viață. Răzvan Simion a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că este conștient de trecerea timpului și de faptul că în curând fiica lui va fi majoră, însă recunoaște că niciodată nu și-a imaginat că va fi atât de calm și relaxat cu privire la perioada în care Ianca va avea primele interacțiuni cu băieții.

Așteaptă cu nerăbdare concediul cu copiii: ”August este luna noastră. De aceea nici nu luăm evenimente, ne ducem să ne spălăm creierii”

Răzvan Simion are doi copii din căsnicia anterioară, pe Ianca și Tudor. În timp ce Tudor abia acum se apropie de perioada adolescenței, Ianca mai are foarte puțin până va deveni majoră. Astfel că, tânăra a început deja prima ei relație amoroasă, chiar sub privirile tatălui ei, care nu i-a interzis deloc să facă acest pas. Dacă l-am fi întrebat acum câțiva ani despre perioada în care Ianca va veni cu băieți acasă, Răzvan Simion ne-a mărturisit că nu s-ar fi gândit nicio clipă că va fi un tată atât de relaxat și de open mind.

„De ce să nu îmi vină să cred că am copiii așa mari? Ce mi i-a făcut altcineva? Asta e o unitate de măsură a experienței pe care o ai tu în viață. Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari. Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei.

Acum e adevărat că avem în vară majoratul, avem chestii. Sunt incredibil de evoluat spiritual pentru ce mă gândeam eu că o să fiu. Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei. Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestii asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm”, a povestit prezentatorul TV pentru EGO.ro.

„Cresc și să vedem acum cum își iau zborul, care pe unde”

Conștient de faptul că în curând nu o să-i mai aibă atât de mult prin preajmă, colegul lui Dani Oțil de la „Neatza cu Răzvan și Dani” (Antena 1)  încearcă să profite de toate momentele împreună.

„Tot mersul ăsta al lucrurilor îmi pare într-un firesc pe care nu-l bănuiam despre mine pentru că știu cum făceam cu sora mea. Dar e interesant. Cresc și să vedem acum cum își iau zborul, care pe unde. Așa că august este luna noastră. De aceea nici nu luăm evenimente, nici nu facem alte proiecte de TV sau de alt gen, ci ne ducem să ne spălăm creierii”, a mai spus Răzvan.

„Mi-ar fi plăcut să cânt ori cu vocea, ori la un instrument”

Deși are copii mari, de 18 și aproape 14 ani, Răzvan nu s-a schimbat prea mult. Îl dau de gol copiii, care sunt cât el de înalți, dar și firele albe care au început să apară.

„M-am chinuit să-mi las părul ăsta alb și barba. Că nu mă lua nimeni în serios. Când aveam părul ca pana corbului ziceam niște chestii super deștepte și nu mă lua nimeni în seamă. Acum zic niște porcării totale și toți se minunează”, ne-a povestit amuzat Simion, care din ce în ce parcă seamănă mai mult cu Johnny Depp, actorul cu care a fost comparat ani la rând.

Alături de fiica sa, Ianca
Alături de fiica sa, Ianca

Din păcate, în afară de aspectul fizic, nu are niciun alt punct comun cu celebrul actor de la Hollywood, însă recunoaște că i-ar fi plăcut să-i calce pe urme, măcar pe partea muzicală.

„Dacă m-ar întreba cineva ce talente aș fi vrut să am și nu le-am avut, nu le-am dobândit, cred că mi-ar fi plăcut să cânt ori cu vocea, ori la un instrument. Am ceva care zice că aș fi reușit, dar nu s-a întâmplat. Am luat niște ore de chitară, la un moment dat, pe la Reșița. Implică și o rutină, pe care nu am avut-o, ai mei necântând niciodată la nimic. Nu o să mă vezi niciodată decât pe partea asta de management, marketing”, ne-a mai spus Răzvan.

Ce spune despre stadiul muzicii românești: ”Câteva vârfuri și restul se merge cu autobuzul”

De-a lungul timpului, el a lucrat cu artiști și chiar a intrat în studioul de înregistrări.

„Lucrez de la 16 ani în radio. Am început cu radio și după aceea am la TV, am foarte mulți prieteni care au studiat muzica la nivel de doctorat în muzică, e adevărat că în zona asta de muzică clasică. Toți producătorii muzicali de la noi îmi sunt amici, unii dintre ei chiar prieteni, știu cum se croiește o chestie de genul ăsta, așa că normal că îmi mai dădeam cu părerea. Pot să-mi dau în continuare că am o grămadă de cereri, dar nu știu dacă mai vreau pentru că nu mai am timpul a mă fâțâi și a face lucruri.

Trebuie să fii ușor prezent și nu mi se pare că industria cum zic ei, showbiz-ul, este la un nivel la care să mă mai intereseze. E o conferință în toamnă pe tema asta la București, Mastering the Music Business. Încă mă gândesc dacă mă duc să fiu „arbitru” între cei care vor vorbi lucruri. Nu mi se pare că mai e foarte interesant. Mi se pare că pandemia asta nu i-a învățat nimic pe artiști. Câteva vârfuri și restul se merge cu autobuzul. E greuț așa. Fugi din Drumul Taberei după autobuz până în Dorobanți și vrei să vorbești de turneu și de altele”, a mai declarat Răzvan Simion pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Mai multe imagini în galeria foto de mai sus!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *