Reacția Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, după ce s-a spus că fiica lor, Violeta, apare în continuarea seriei Liceenii. Mesajul vehement

Ștefan Bănică, despre declarațiile Irinei Margareta Nistor: "Era bine dacă mă suna si dânsa"
Reacția Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, după ce s-a spus că fiica lor, Violeta, apare în continuarea seriei Liceenii. Mesajul vehement

În ziua în care s-au împlinit 40 de ani de la lansarea filmului Liceeni Irina Margareta Nistor a declarat că pelicula va fi relansată. Mai mult decât atât, tot ea a anunțat că în noua serie în rolurile principale vor fi Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr, și Radu, fiul artistului. Care a fost reacția Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică la auzirea acestor informații.

Reacția Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, după ce s-a spus că fiica lor, Violeta, apare în continuarea seriei Liceenii

Potrivit Irinei Margareta Nistor, în rolurile noii pelicule Liceenii ar urma să joace Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin, Radu, fiul artistului, nepotul lui Nicolae Corjos și băiatul lui Ionică (Mihai Constantin).

„Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului Liceenii. Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică jr și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, a povestit Irina Margareta Nistor.

„Se va face o serie nouă din Liceenii”

Ștefan Bănică: „Credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”

Ei bine, atât Ștefan Bănică, cât și Andreea Marin au reacționat la cele auzite și, potrivit lor, acest lucru nu se va întâmpla. Dacă artistul susține că nimeni nu l-a întrebat, deși Radu este actor, Andreea Marin a declarat că Violeta are alte preocupări la această vârstă.

“M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei „Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. 😃 O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria „Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe.”, a scris Ștefan Bănică Jr pe rețelele de socializare.

„Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum”, a declarat Andreea Marin pentru fanatik.ro.

Filmul Liceeni a apărut pe ecrane în 1986

Filmul „Liceenii” a apărut pe marile ecrane în 1986 în regia lui Nicolae Corjos. Producția a fost printre cele mai apreciate filme din istoria cinematografiei românești. În rolurile principale s-au regăsit atunci actorii Ștefan Bănică Jr, Mihai Constantin, Oana Sîrbu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu-Botez și Cesonia Postelnicu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *