Reacția incredibilă a lui Puya, când soția lui a rămas în sutien la America Express: “Așa dezbrăcată stai?”

Cei doi și-au aruncat reproșuri grele
Reacția incredibilă a lui Puya, când soția lui a rămas în sutien la America Express: “Așa dezbrăcată stai?”

Puya și Melinda au fost protagoniștii unui episod tensionat în fața camerelor de filmat. În timpul unei probe din cadrul emisiunii America Express, soția artistului s-a dezbrăcat de tricou și a rămas în sutien. Cântărețul de rap a luat foc când a văzut întreaga scenă și a reacționat dur.

Reacția incredibilă a lui Puya, când soția lui a rămas în sutien la America Express

În timp ce făceau autostopul pentru a ajunge la următoarea destinație, Melinda a făcut un gest care l-a enervat la culme pe soțul ei.

„Eu leșin de cald”, a spus Melinda în timp ce își dădea jos tricoul.

Puya a reacționat imediat: „Așa dezbrăcată stai?”

„Eu când ai zis costum de baie, mă gândeam că îți pui ceva nu că stai așa dezbrăcată”, a mai spus artistul.

Dialogul dintre cei doi a continuat cu reproșuri și ironii.

Puya: „Pune ceva pe tine, că ești dezbrăcată. Nu suntem pe plajă, suntem pe marginea străzii. Pune un tricou”

Melinda: „Nu pot să stau așa că mă ceartă soțul”

Puya: „Bai, iubire, stai așa la marginea străzii, nu merge. Hai să stăm și în bikinii atunci. Ce-ar fi să stăm în chiloți? Tu în chiloți, eu în chiloți, poate opreau niște nudiști”.

Citește și: „Cum și-a cunoscut Puya soția. Relația lor ascunde o poveste amuzantă. Sunt căsătoriți de 12 ani

Citește și: „Drama care i-a marcat viața lui Puya: “Ăla a fost un moment de răscruce”. Cum a aflat că fratele lui a murit

Neînțelegerile au continuat și la testimoniale

Iar cearta dintre cei doi a continuat și în timpul unei probe. Melinda a fost deranjată că un om de pe plajă a râs de ea. Atitudinea și tonul femeii nu au fost pe placul lui Puya, astfel că artistul nu a ezitat să îi spună ce îl dernjează chiar în fața camerelor de filmat.

„Nu mai țipa la mine. Nu am auzit (…) Modul cum vorbești mie nu îmi convine. Mie nu îmi vorbești așa. Nu am înțeles, nu mai țipa la mine. Nu mai țipa la mine”, a fost reacția lui Puya, după ce soția sa i-a spus că ar fi bine să plece de pe plajă.

„Este a treia sau a patra oară când faci chestia asta și ți-am spus să nu mai faci. Eu nu mă enervez?”, i-a mai spus rapper-ul soției sale.

Schimbul de replici a continuat și la testimoniale, după ce și-au amintit ce s-a întâmplat.

„Păi, cum nu sunt atent. Tu te-ai supărat că te-au luat ăia la mișto, când ești într-un concurs în care trebuie să cauți și cazare, și mâncare, și mașină. Dintr-odată, pe plajă, instantaneu, ți s-a părut că ești luată la mișto și de acolo ți s-a tăiat filmul. Ce să zic? Uite, n-am auzit și gata, moară stricată.

Eu nu eram acolo ca vânzător de vată de zahăr, eu eram acolo ca Puya, care merge într-un concurs de joacă, era un joc. Pe mine nu mă interesează, că pe mine nu mă cunoaște cine sunt eu. Eu nu vreau să îl conving. Râsul lui pentru mine este zero. E un joc, n-ai înțeles absolut nimic. Ai luat-o personal, cum faci cu toate chestiile și în primul rând, că nu mă ajuți pe mine, mă și încurci. Nu m-a supărat omul ăla cât m-a supărat reacția ta”, a spus Puya.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *