Reacția lui Dan Negru după ce Antena Stars a decis să redifuzeze două emisiuni realizate de el: ”Înseamnă că ne-am făcut treaba” EXCLUSIV

Dan Negru, prezentatorul concursului ”Jocul cuvintelor” (Kanal D), este redifuzat de Antena Stars timp de 8 ore săptămânal
Reacția lui Dan Negru după ce Antena Stars a decis să redifuzeze două emisiuni realizate de el: ”Înseamnă că ne-am făcut treaba EXCLUSIV

Antena Stars le oferă telespectatorilor, pe perioada verii, porție dublă de Dan Negru, mai exact 8 ore săptămânal de reluări ale emisiunilor lui de succes. Dacă, după transferul lui la Kanal D, Antena Stars a redifuzat rapid concursul ”Next Star”, iată că, mai nou, duminica, de la ora 20.00, se reia, în paralel, și show-ul ”Scena Misterelor”, prezentat de Dan în urmă cu trei ani. Ce spune Dan Negru despre această strategie a fostului său loc de muncă, de a câștiga audiență? ”Înseamnă ca ne-am făcut treaba”, ne-a declarat el, în exclusivitate pentru Ego.ro

Ce spunea după redifuzarea ”Next Star”, la Antena Stars: ”Eu nu am o problemă”

Dan Negru a lăsat un gol imens în grila de programe a trustului Intact, fiind vedeta cu cele mai mari audiențe din istoria divertismentului. Odată cu transferul lui la Kanal D, iată că Antena Stars a avut o strategie bună de a recupera la capitolul audiențe, astfel că redifuzează, în reluare, concursul ”Next Star”, sâmbăta și duminica, de la ora 10.00, timp de trei ore zilnic. Legat de redifuzarea emisiunii sale, ”Next Star”, Dan ne declara, la începutul anului, în exclusivitate pentru ego.ro.

”M-am văzut în programul colegilor de la Antena Stars. Eu nu am o problemă, dar m-aș bucura dacă televiziunea ca breaslă și-ar onora vedetele care au adus notoritate acestor televiziuni și mă gândesc acum că erau știri în ziare despre problemele financiare ale Americanului, Emil Mitrache, și, în același timp, se redifuza „La Bloc”. Televiziunea care redifuza serialul încasa bani din publicitate și Americanul avea mari necazuri financiare. Nu e fair, e păcăleală pentru că ai știut să semnezi un contract mai bine decât celălalt. Suntem încă la început ca breaslă și nu e ok să profiți de asta”.

Dan Negru, despre reluarea emisiunii sale ”Scena misterelor”, la Antena Stars: ”Dacă un program e redifuzat înseamnă că a avut succes”

Ce reacție a avut însă Dan Negru, după ce a aflat că o altă emisiune de divertisment, ”Scena Misterelor”, pe care a prezentat-o la Antena 1, se află, pe perioada verii, în grila de programe a postului Antena Stars.

”Dacă un program e redifuzat înseamnă că a avut succes. Mă bucură orice redifuzare, înseamnă că ne-am făcut treaba”, ne-a declarat el, exclusiv pentru ego.ro.

Emisiunea ”Scena Misterelor” a avut premiera în 2019, la Antena 1. Două tabere, formate din vedete, trebuie să ghicească ce nume cunoscute, din politică, televiziune, muzică, teatru și sport, se ascund în spatele unor măști. Punctele strânse se transformã în bani pentru o cauză umanitară. ”Scena Misterelor” se difuzează duminica, de la ora 20.00, timp de două ore, la Antena Stars.

Dan Negru
Dan Negru

Și Mircea Dinescu a pățit-o, după ce s-a mutat de la TVR la Prima TV. Era difuzat, simultan, la ambele posturi tv

Dar și marele poet și om de televiziune Mircea Dinescu a pățit-o, anul trecut, după transferul de la TVR la Prima TV, cu emisiunea sa culinară. Acesta a avut o reacție acidă la adresa vechiului loc de muncă, după ce s-a trezit că practic își făcea singur concurență.

„Se pare că nu le-a ajuns să dea emisiuni mai vechi de-ale mele, aproape în paralel şi în aceeaşi zi cu noua mea emisiune, de la Prima TV. Aud că fac acelaşi lucru şi cu alţii. Cred că televiziunea publică a devenit asemenea unei cocote care trăieşte mai nou din amintiri!”, declara, în exclusivitate pentru playtech.ro, Mircea Dinescu.

Dan Negru este lider de audiență cu ”Jocul cuvintelor”, concurs de cultură generală difuzat de Kanal D

Dan Negru continuă să fie lider de audiență și la Kanal D, postul de televiziune unde prezintă ”Jocul cuvintelor”. Concursul de cultură generală, care a trezit încă de la prima ediție interesul telespectatorilor, este difuzat, de luni până vineri, de la ora 17.30, dar şi de miercuri până vineri, de la ora 22.30.

”Este una dintre  puținele emisiuni tv cu public AB, asta, tradus, înseamnă public de foarte bună calitate. Publicul AB e cel mai căutat de piața de publicitate pentru că e publicul pe care tv l-a pierdut în ultimii ani. Ăsta e și motivul pentru care Jocul Cuvintelor e sold out la vânzări de publicitate, datorită publicului AB care urmărește show-ul. De fapt, un show de cultură generală cu litere nu putea să aibă alt public. Ce ne-a mirat nu a fost calitatea telespectatorilor, ci numărul lor. Mereu ni s-a spus că publicul tv vrea manele și scandal și ne-am mirat când am văzut că nu e deloc așa. Dincolo de asta, ”Jocul Cuvintelor” e una dintre cele mai profitabile producții tv, pentru că are costuri minore, e nevoie doar de invitați cu creier. Nu plătim vedete, nu avem public. Invitații primesc doar premiul pe care-l pot câștiga”, ne declara Dan Negru, recent, în exclusivitate pentru Ego.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.6 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *