Reacția lui Micutzu când a aflat că actrița Victoria Răileanu se temea de el: “Am crezut că ne înțelegem foarte bine” VIDEO EXCLUSIV

”Probabil că mai sunt oameni, dar asta este”

La prima vedere, Micutzu sau Cosmin Nedelcu, așa cum este trecut în buletin, afișează o imagine impozantă. Pentru unii, asta poate transmite aroganță, iar pentru alții, teamă, însă în spatele staturii sale stă un om care se lasă ușor de descoperit de cei în care are încredere. Micutzu a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a rămas șocat atunci când a auzit că a inspirat teamă chiar și unor colegi de scenă, la începutul unor colaborări.

Victoriei Răileanu i-a fost frică de Micutzu

Printre cei care au recunoscut că actorul de comedie le inspiră teamă se numără și Victoria Răileanu, care a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că i-a fost teamă de Micutzu atunci când au avut prima lor colaborare. În realitate, Cosmin Nedelcu se dovedește a fi un tip lolai prietenilor, dovadă că abia dacă are discuții aprinse cu prietenii lui.

Printre cei care pot confirma asta cu mâna pe inimă se numără actorul Adrian Nicolae, cu care este prieten de aproape 20 de ani și cu care a înființat compania ”Grupa B”, lucrând împreună la scenarii de film, spectacole și piese de teatru, dar și show-uri de stand-up comedy.

”Grupa B este grupa la care am fost cu Adrian Niculae, la UNATC, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică București. De atunci suntem și prieteni. Sunt aproape 19 ani”, ne-a explicat Micutzu despre cum a luat naștere Grupa B.

Citește și: Ce a pățit Micutzu la întâlnirea cu Denise Rifai: “Mă așteptam să fiu pus în situații inconfortabile” VIDEO EXCLUSIV

Încă din timpul studenției, Micutzu și Adrian Nicolae sunt buni camarazi, iar prietenia durează la fel și astăzi, tocmai prin prisma faptului că Micutzu nu este atât de terifiant precum îl văd unele persoane.

”O ceartă reală, la modul să nu ne vorbim sau ceva, nu s-a întâmplat absolut niciodată. Toate certurile au durat foarte puțin și au fost rezolvate într-un timp foarte scurt”.

Micuztu are rol de bodyguard în cel mai recent film al său, ”Klaus și Barroso”

Cu toate că se aștepta, prin prisma staturii sale, să inspire teamă celor din jurul lui, nu bănuia ca unele dintre colegele lui, cum ar fi Victoria Răileanu, să aibă această impresie despre el.

”Mi-a spus Victoria. Am rămas șocat, că eu am crezut că ne înțelegem foarte bine, dar ea, de fapt, era terifiată. Îmi pare rău. Probabil că mai sunt oameni, dar asta este. Să le fie frică. Dacă altfel nu există respect în țara asta, cu frică domnule”, ne-a mai declarat comediantul.

Totuși, imaginea deja creată îl ajută oarecum în rolurile pe care le interpretează în filmele românești. În ”Klaus și Barroso” joacă un bodyguard, care, asemenea lui, în ciuda aparențelor, e stingher în contexte sociale și timid în relația cu femeile.

”Dar să știi că nu toți bodyguarzii sunt răi sau înfricoșători. Eu am prieteni de foarte mulți ani, care sunt bodyguarzi și sunt printre cei mai plăpânzi oameni din lume și printre cei mai buni, și cei mai luminoși. Doar că na”, ne-a mai explicat Micutzu.

Micutzu a scris scenariu pentru mai multe filme românești

În ultima perioadă, Micutzu a demonstrat că poate scrie mai mult decât textele pentru spectacolele de stand-up comedy și a trecut la un alt nivel. Absolvent al UNATC-ului, i-a fost mult mai ușor să scrie scenariu de film, așa că printre cele mai de succes proiecte ale lui se numără ”Teambuilding” și ”Klaus și Barroso”. Cosmin Nedelcu nu are o strategie anume atunci când se apucă de scris și nici nu se numără printre acei scenariști care caută continuu conținut pentru viitoarele proiecte.

”E complicat. Nu prea merge, cel puțin la cum lucrez eu și cum am lucrat cu colegii mei. Noi lucrăm mai mult din situații. Și situațiile se creează în același timp în care creem și personajul. La ele ar trebui să lucrezi în același timp sau cel puțin așa am lucrat eu până acum, pentru că altfel cred că trebuie să selectezi foarte multe tipologii și după aceea să încerci, exact cum ai face o mâncare, să pui ingredintele alea unul lângă altul, să mixezi, dacă nu funcționează un ingredient, să scoți. Cam așa stă treaba și la scris”, a mai completat Micutzu pentru EGO.ro.

Citește și: Micutzu, detalii în premieră despre ”Teambuilding 2”. Când se va filma și ce greșeli nu va repeta: “De obicei iese prost” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *