Reacția Shakirei după ce Pique le-a făcut cunoștință copiilor cu noua lui iubită! Decizia îl va lua prin surprindere pe fotbalist

Gerard Pique le-a făcut cunoștință copiilor cu Clara, noua lui iubită
Reacția Shakirei după ce Pique le-a făcut cunoștință copiilor cu noua lui iubită! Decizia îl va lua prin surprindere pe fotbalist

Gerard Pique le-a făcut cunoștință copiilor cu noua lui iubită. Shakira a luat o decizie radicală imediat după ce a aflat ce a făcut fostul ei iubit. Clara Chia Marti, o tânără în vârstă de 23 de ani, ar fi noua iubită a fotbalistului.

Reacția Shakirei după ce Pique le-a făcut cunoștință copiilor cu noua lui iubită

Shakira locuiește în prezent lângă casa părinților lui Gerard Pique. Potrivit click.ro, doar o piscină separă cele două case.

„Shakira trăiește într-o casă despărțită de cea a părinților lui Pique doar de o piscină”, a dezvăluit o sursă apropiată a familiei pentru presa din Spania.

Shakira își dorește ca în curând să construiască un zid între cele două case pentru a nu-i vedea pe Gerard Pique și noua iubită a acestuia. Artista a luat această decizie după ce Pique le-a prezentat-o pe iubita lui celor doi copii pe care îi are cu Shakira: Sasha și Milan, de 7 respectiv 9 ani.

Totodată, Shakira își dorește să se mute în Miami, acolo unde are o proprietate în valoare de 16 milioane de dolari. Casa respectivă ar fi fost închiriată în trecut pentru suma de 45 000 de euro pe lună. Shakira a cumpărat proprietatea cu 3 milioane de dolari în anul 2001.  Locuința are o suprafață totală de 2.000 de metri pătrați și dispune de 6 dormitoare, 7 băi, sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean.

Motivul despărțirii dintre Shakira și Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique aveau o relație de 12 ani, iar motivul pentru care s-au despărțit ar fi infidelitatea fotbalistului legitimat la FC Barcelona. în primă fază s-a spus că Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o studentă blondă, în vârstă de 20 de ani, care lucrează ca hostess în Barcelona, potrivit GSP.

Potrivit The Sun, actuala iubită a fotbalistului ar fi o tânără de 23 de ani, pe numele Clara.

„Clara Chia Marti este mai mică cu 12 ani și se crede că l-a cunoscut în timp ce lucra la evenimente la compania sa de producție Kosmos. Cei apropiați cuplului spun că se văd de ceva vreme. Aceasta va fi probabil o surpriză pentru Shakira, care are doi copii cu Gerard și a cărei despărțire de fotbalist a fost anunțată în iunie”, scrie thesun.co.uk.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce a participat Jorge la Survivor All Stars, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *