Reduceri în ianuarie, la Kaufland. Obiectele căutate de români, la prețuri de nerefuzat

Ce poți cumpăra la jumătate de preț

Scris de: Daoud Andra

06 Jan. 2024

După perioada Sărbătorilor, în care bugetele românilor au avut de suferit, marile magazine vin în întâmpinarea clienților cu oferte care mai de care mai tentante. Luna ianuarie este luna reducerilor, iar lanțul de supermarketuri Kaufland nu face excepție. Zilele acestea, clienții care trec pragul unui magazin Kaufland pot găsi câteva obiecte electrocasnice la prețuri de nerefuzat.

Ofertele începutului de an, la Kaufland

Marile supermarketuri vin cu tot felul de strategii și de oferte pentru a atrage clienții. Pentru consumatori, este foarte ușor să urmărească promoțiile supermarketurilor de la care își fac cumpărăturile și tot ce trebuie să facă este să instaleze aplicația magazinului care îi interesează, pe telefonul mobil. Astfel, pot afla din timp ce produse sunt la promoție, care au preț redus și pot compara prețurile.

Citește și: De unde provine carnea de porc de la Kaufland. Detaliul pe care trebuie să îl știe toți românii

Kaufland vinde, zilele acestea, câteva obiecte extrem de populare în gospodărie, la prețuri imbatabile. Clienții care vor să își echipeze bucătăria pot achiziționa prăjitor de pâine la prețul de 69,99 lei, în loc de 149 de lei. De asemenea, în oferta Kaufland se regăsește și un cuptor electric pentru pizza, la prețul de 449 de lei.

Din oferta Kaufland mai face parte și un robot de bucătărie Magic Bullet, cu o putere de 200W, care se vinde la prețul de 129 de lei. Dacă ai nevoie de un mixer vertical, îl găsești la Kaufland, la prețul de 79,99 de lei. De asemenea, mai poți cumpăra la preț redus un cântar electronic sau termometru ambiental inteligent, cu funcții de stație meteo. Reducerile la produsele menționate sunt valabile până marți, 9 ianuarie 2024, în limita stocului disponibil.

Citește și: Ce salariu are un angajat de la Kaufland în 2023. Beneficiile pe care le primește, pe lângă salariu

Ce salariu are un angajat de la Kaufland în 2023. Beneficiile pe care le primește, pe lângă salariu
O parte dintre ofertele Kaufland de săptămâna aceasta

Câte magazine Kaufland sunt în România

Lanțul de supermarketuri Kaufland face parte din grupul Schwartz, care este, de 10 ani, cel mai mare grup de retail din Europa. În prezent, Kaufland are peste 1.200 de magazine, iar mai mult de jumătate dintre acestea sunt în Germania. Kaufland a intrat pe piața din România în anul 2005, primul magazin deschis la noi în țară fiind în cartierul Colentina din București.

După mai bine de 18 ani de activitate la noi în țară, Kaufland a ajuns la peste 167 de magazine pe tot teritoriul României. De asemenea, retailer-ul german are planuri să se extindă și mai mult, existând proiecte și pentru alte magazine. Cele mai multe supermarketuri Kaufland din România sunt în București, respectiv 23. În Timișoara sunt 6 magazine, în Iași 5, iar în Constanța, Sibiu și Cluj-Napoca sunt câte 4.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *