Regele Charles este tare darnic! Ce cadouri primesc angajații săi de Crăciun și modul inedit în care le oferă

Cum alege regele Charles să împartă cadourile angaaților săi.
Regele Charles este tare darnic! Ce cadouri primesc angajații săi de Crăciun și modul inedit în care le oferă

În familia regală britanică este cunoscută tradiția oferirii cadourilor simbolice, care nu costă mult. Regele Charles a fost întotdeauna darnic cu angajații săi și nu a trecut an în care acesta să nu le ofere daruri de Crăciun. Iată ce cadouri primește personalul familiei regale din partea suveranului britanic. Unele sunt de-a dreptul amuzante.

Regele Charles, darnic cu angajații săi. Ce cadouri le oferă monarhul

Un fost angajat al regelui Charles a vorbit despre cadourile pe care le primea personalul din partea monarhului. An de an, Charles obișnuia să le ofere anajaților daruri amuzante.

Citește și: Adevăratul motiv care l-a făcut pe Charles să o ia de soție pe Camilla. De necrezut ce a ieșit la iveală abia acum

Grant Harrold, care a lucrat ca majordom pentru Charles timp de șapte ani, a dezvăluit că regele obișnuiește să lase aceste cadouri „bizare” în dulapurile lor, de Sărbători.

Caodourile erau strecurate în dulapurile personalului din Highgrove, casa lui Charles din Gloucestershire.

”Aveam toți dulăpioare, iar în dimineața de Crăciun, găseam în ele lucruri amuzante. Odată a lăsat o conservă de somon. Într-un an, am primit o râșniță de sare și piper, înfășurată într-o panglică.”, a povestit amuzat fostul majordom.

Majordomul este de părere că regele primea la rândul său aceste obiecte și apoi le împărțea c angajații săi.

”Cred că le primea de undeva și decidea să le împartă cu noi. Spun că sunt bizare, fiindcă nu te aștepți să primești așa ceva. Sunt amuzante, fiindcă există această latură practică. Nu se aruncă nimic, sunt utile”, precizează Harrold.

Ce cadouri speciale le oferea Charles angajaților săi

Înainte, Charles se ocupa personal cu trimiterea felicitărilor de Sărbători, inclusiv din partea celor doi fii ai săi, William și Harry.

”De Crăciun, primim întotdeauna celebra felicitare de Crăciun. Înainte de a se căsători cu Camilla, acum Regină, îmi amintesc că expedia felicitările de Crăciun din partea sa, a lui William și a lui Harry, iar asta era întotdeauna ceva foarte special”, a mai povestit fostul majordom al lui Charles.

Citește și: 10 lucruri neștiute despre Regele Charles. Motivul pentru care are două zile de naștere

Harrold dezvăluie că erau ani în care angajații regelui Charles primeau cadouri speciale, foarte frumoase, cum ar fi ceșcuțe de ceai, farfuriuțe sau pahare de whisky.

În prezent, fiind rege, Charles ar putea să trimită un număr și mai mare de cadouri de Crăciun, având în vedere că personalul său este acum mult mai numeros.

În timpul vieții sale, regretata regina Elisabeta a II-a oferea angajaților săi aproximativ 600 de cadouri. Anual, trimitea peste 1.500 de budinci de Crăciun. Aceasta era una dintre marile sale plăceri, scrie presa britanică.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *