Regele Charles, mesaj copleșitor pentru Kate Middleton după ce a anunțat public ca are cancer

Iată ce mesaj i-a transmis Regele Charles lui Kate Middleton!

Regele Charles i-a transmis vineri, 22 martie 2024, un mesaj copleșitor lui Kate Middleton, după ce aceasta a anunțat public că suferă de cancer. Partenera de viață a Prințului William a vorbit deschis și sincer despre afecțiunea cu care se confruntă, dar și despre tratamentul pe care-l urmează. Cuvintele înduioșătoare ale monarhului!

Mesajul emoționant al Regelui Charles pentru Kate Middleton, după ce aceasta a vorbit despre cancer

După ce partenera de viață a fiului său cel mare, Prințul William, a declarat public că suferă de cancer, Regele Charles al III-lea i-a transmis acesteia câteva cuvinte emoționante.

Monarhul a subliniat ”curajul” cu care Prințesa de Wales a decis să vorbească despre boala sa, dar și despre tratamentul pe care-l urmează. Mesajul suveranului a fost comunicat de către Palatul Buckingham.

”Majestatea Sa este foarte mândru de Kate pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o”, se arată în comunicat.

”A rămas în contact strâns cu iubita sa noră”

De asemenea, Palatul Buckingham a mai transmis că Regele Charles ”a rămas în contact strâns cu iubita sa noră în ultimele săptămâni” și că atât el, cât și soția sa, Regina Camilla, ”vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă”.

Aceste cuvinte înduioșătoare ale suveranului reprezintă o dovadă clară că el înțelege foarte bine cât de dificil îi este lui Kate Middleton să se lupte cu această afecțiune gravă.

Amintim că monarhul a fost, de asemenea, supus unui tratament împotriva cancerului din luna februarie a acestui an, când boala sa a fost dezvăluită pentru prima oară.

Citește și Ce tip de cancer ar avea Kate Middleton. Dezvăluirile unui medic!

Kate Middleton a anunțat public că are cancer

Precizăm că vestea nefericită a fost anunțată chiar de soția Prințului William într-o înregistrare video difuzată de Palatul Kensington, în care a mai relatat că boala a fost depistată după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale la mijlocul lunii ianuarie la Clinica din Londra.

La vremea respectivă, ”operația a fost un succes”, deși ”testele efectuate” după intervenție ”au dezvăluit prezența cancerului”, după cum a spus chiar Prințesa de Wales.

”Echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un tratament preventiv de chimioterapie, iar acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, a precizat nora Regelui Charles.

”Mi-a luat timp să mă recuperez după o operație majoră pentru a începe tratamentul. Dar, mai important, a fost nevoie de timp pentru a le explica totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod potrivit pentru ei și pentru a-i asigura că voi fi bine.”, a mai adăugat, printre altele, Kate Middleton.

Citește și Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer: ”Urmez ședințe de chimioterapie”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
6.7 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *