Regina Camilla, noi detalii despre starea lui Kate Middleton. Cum se simte prințesa

Iată ce a declarat Regina Camilla despre starea lui Kate Middleton!

În aceste zile, problema de sănătate a lui Kate Middleton ține prima pagină a ziarelor de pe întregul mapamond. Toată lumea este interesată să afle cum se simte partenera de viață a Prințului William și cum decurge tratamentul. Ei bine, Regina Camilla a oferit, recent, noi detalii despre starea Prințesei de Wales!

Regina Camilla, despre starea de sănătate a Prințesei de Wales

Regina Camilla a vizitat miercuri, 27 martie, o piață de fermieri din Shrewsbury. Acolo, partenera de viață a Regelui Charles a fost întâmpinată de numeroși fani ai familiei regale britanice.

Ei au dorit să îi transmită cele mai bune urări lui Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, după ce aceasta a mărturisit că suferă de cancer și că urmează un tratament de chimioterpie preventivă.

Fanii s-au înghesuit să-i transmită urări de bine lui Kate Middleton

Două tinere s-au îndreptat spre porți pentru a o vedea pe Regina Camilla, care a ieșit în public fără soțul ei, deoarece și acesta continuă tratamentul împotriva cancerului.

Fetele țineau în mâini afișe pentru Kate Middleton pe care scria ”trimiteți-i dragostea noastră lui Kate”. Regina Camilla a văzut mesajul și a spus: ”Știu că Catherine este încântată de toate urările frumoase și de tot sprijinul.”

Te-ar mai putea interesa și Ce spun medicii despre șansele lui Kate Middleton de a învinge complet cancerul. Cât de mult o ajută tratamentul!

Regina Camilla, stâlp de susținere pentru Kate Middleton

Partenera Prințului William a dezvăluit public, săptămâna trecută, că face chimioterapie preventivă după ce a fost diagnosticată cu cancer. Potrivit presei internaționale, Regina Camilla i-a fost alături lui Kate Middleton după ce a aflat de diagnosticul ei.

Ea i-a fost, de asemenea, alături și lui Charles, după ce acesta a aflat că suferă de cancer. Totodată, Regina a continuat să își îndeplinească toate îndatoririle regale și a participat singură la multe evenimente, după ce l-a îndemnat pe soțul ei să i-a o pauză ca să-şi urmeze tratamentul în liniște.

Totodată, Prințul William a fost alături de Kate Middleton pe tot parcursul procesului, făcând un pas înapoi de la îndatoririle sale regale și retrăgându-se în ultimul moment de la angajamente.

Te-ar mai putea interesa și Unde vor petrece Kate Middleton și prințul William Paștele, după ce s-a aflat de boala ei. Detalii incredibile au ieșit la iveală!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *