Regina consoartă Camilla, apariție fabuloasă la recepția de la Palat. A purtat tiara reginei Elisabeta și haina lui Charles

Cum arată întreaga ținută a Camillei
Regina consoartă Camilla, apariție fabuloasă la recepția de la Palat. A purtat tiara reginei Elisabeta și haina lui Charles

Camiila, regina consoartă a regelui Charles al III-lea, împrumută haine și de la soțul său. Deși are acces la o mulțime de ținute, recent, în timpul recepției la Palat, Camilla a atras privirile tuturor cu felul în care s-a aranjat și s-a îmbrăcat.

Regina consoartă Camilla, apariție fabuloasă la recepția de la Palat

Camilla Parker a apărut la recepția de la Palat cu o diademă strălucitoare cu diamante și safire a Reginei Elisabeta a II-a. Potrivit presei internaționale, haina bleumarin cu broderie, care a atras atenția tuturor, era împrumutată de la un membru al familiei regale. Era haina regelui Charles al III-lea, soțul ei.

Piesa vestimentară luată din garderoba lui Charles, este o haină tradițională saudită, cunoscută drept daqlah și a fost croită pentru regele Charles de către designerul Yahya Al Bishri, când acesta a vizitat Arabia Saudită în anul 1998. Camilla a decis să o poarte pentru o rochie neagră, iar totul a fost accesorizat cu tiara belgiană cu safire și diamante purtată cândva de regretata regina Elisabeta a II-a. A purtat și o pereche de cercei, dar și un colier cu aceleași pietre prețioase. Sunt bijuterii pe care regina elisabea a II-a le-a primit de la tatăl ei, ca dar de nuntă.

Potrivit okmagazine.ro, nu este prima dată când regina consoartă împrumută din hainele regelui Charles. A purtat un sacou de-ale lui și pentru un eveniment din cadrul Jubileului de platină al reginei Elisabeta, care a avut în luna iunie 2022, cu aproape trei luni înainte de moartea monarhului.

Regina consoartă Camilla, apariție fabuloasă
Regina consoartă Camilla, apariție fabuloasă

Evenimentul de la Palatul Buckingham a avut loc după trei ani de pauză

Seara a avut o semnificație specială, deoarece a fost prima recepție a Corpului Diplomatic din timpul domniei Regelui Charles și a Reginei consoartă Camilla și prima care a avut loc la Palatul Buckingham din 2019, din cauza pandemiei.

Data oficială când vor fi încoronați Regele Charles și Regina Camilla

Regele Charles al III-lea a devenit monarh după moartea mamei sale, regretata regină Elisabeta a II-a, însă încoronarea sa va marca o celebrare simbolică a noii sale domnii. Încoronarea de anul viitor va fi prima din ultimii aproape 70 de ani. Ultima a fost cea a Elisabetei a II-a, în iunie anul 1953.  Este pentru prima oară când un astfel de eveniment are loc într-o zi de sâmbătă de la încoronarea lui Edward al VII-lea în 1902.

Așadar, încoronarea regelui Charles al III-lea va avea loc sâmbătă, 6 mai, la Westminster Abbey, a anunțat Palatul Buckingham. Camilla, regina consoartă, îi va fi alături regelui și va fi și ea încoronată în cadrul ceremoniei istorice.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.