Regina Elisabeta a II-a are acum propria păpuşă Barbie. Suverana a împlinit 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a împlinit pe 21 aprilie 96 de ani. Momentul a fost marcat prin lansarea unei păpuși regale Barbie.
Regina Elisabeta a II-a are acum propria păpuşă Barbie. Suverana a împlinit 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a are acum propria păpuşă Barbie. Pe 21 aprilie suverana a împlinit 96 de ani. Cu această ocazie, brandul Barbie a lansat o păpușă regală pentru a sărbători aniversarea reginei.

Cea mai nouă păpuşă Barbie onorează, de asemenea, Jubileul de platină al Elisabetei a II-a. În februarie 2022, Regina Elisabeta a devenit primul monarh britanic care a slujit 70 de ani pe tron.

Regina Elisabeta a II-a are acum propria păpuşă Barbie

Regina Elisabeta a II-a are acum propria păpuşă Barbie

Rochia Barbie este inspirată de unul dintre cele mai emblematice look-uri ale reginei. Păpușa de colecție poartă o rochie de fildeș, banda albastră cu decorațiuni de ordine și o tiara uimitoare.

„În 1952, când a ajuns pe tron, femeile nu au fost încurajate să muncească, iar politicienii și-au exprimat îndoielile cu privire la o tânără femeie monarh. Dar ea le-a arătat că se înșeală, s-a dovedit a fi un lider și un diplomat adept.” A declarat Kate Williams, istoric și autoare a cărții „ Regina noastră Elisabeta”.

Regina Elisabeta a II-a a preferat să marcheze împlinirea a 96 de ani de naștere în privat. Aceasta s-a retras la moșia Sandringham din estul Angliei. Se așteaptă ca regina să-și petreacă ziua la cabana Wood Farm a proprietății, un sanctuar personal unde și-a petrecut și primul Crăciun de la moartea prințului Philip.

„Cred că abordarea reginei cu privire la zilele de naștere o întruchipează foarte mult să păstreze calmul și să păstreze atitudinea”. A declarat Emily Nash, editorul regal, pentru publicația HELLO!. „Nu-i place zgomotul”. Această zi de naștere vine în timpul anului jubiliar de platină al reginei, marcând 70 de ani pe tron.

Cum sărbătorește regina Elisabeta a II-a împlinirea a 96 de ani

În timp ce joia va fi discretă, sărbătorile publice vor avea loc în perioada 2-5 iunie. Atunci au fost programate patru zile de festivități jubiliare pentru a coincide cu ziua oficială de naștere a monarhului. Ziua marchează încă un moment important, într-o perioadă tumultoasă pentru monarh. Aceasta a încercat să cimenteze viitorul monarhiei pe fondul semnelor vârstei și controverselor din familie. La începutul acestui an s-a infectat cu virusul Covid 19, și-a revenit dar aparițiile publice ale reginei au fost limitate de „probleme de mobilitate” nespecificate.

Dar regina a primit un cadou mai devreme, chiar săptămâna trecută. Prințul Harry și Meghan, Ducesa de Sussex, i-au făcut o vizită comună pentru prima dată de când au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California în 2020. Harry, a declarat într-un interviu pentru NBC, că bunica lui este „în formă excelentă”. Dar a adăugat că vrea să se asigure că este „protejată” și că are „oamenii potriviți în jurul ei”.

sursa foto: facebook/theroyalfamily

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *