Regina Letizia, ţinta criticilor după ultima apariţie oficială. A fost comparată cu păpuşa Barbie

Regina Letizia a Spaniei a fost criticată după cea mai recentă apariție oficială.
Regina Letizia, ţinta criticilor după ultima apariţie oficială. A fost comparată cu păpuşa Barbie

Regina Letizia, ţinta criticilor după ultima apariţie oficială la un dineu oficial. Aceasta a purtat o ținută considerată nepotrivită în raport cu evenimentul la care a luat parte. Regina a fost comparată cu păpușa Barbie.

Pe data de 28 aprilie 2022, Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei au susținut un prânz în onoarea Președintelui Republicii Bulgaria, domnul Rumen Radev, și a Primei Doamne, doamna Desislava Radeva. Aceștia s-au aflat într-o vizită de lucru în Spania și cu această ocazie au fost invitați să ia parte la un prânz special. Prânzul a avut loc la Palatul Zarzuela din Madrid. În cadrul acestei întălniri oficiale, Regele Felipe a avut și o întrevedere cu președintele.

Regina Letizia, ţinta criticilor după ultima apariţie oficială

Regina Letizia, ţinta criticilor după ultima apariţie oficială

Cu ocazia acestei întrevederi oficiale, Regina Letizia a purtat o ținută care nu a fost pe placul tuturor. Acesta a fost fotografiată în compania Președintelui Radev și a Primei Doamne a Bulgariei alături de Regele Felipe al VI-lea, într-o ținută pastel.

În cadrul întâlnirii de la palat, monarhul spaniol a optat pentru o ținută roz, elegantă, care a împărțit însă fanii ei în două tabere. Este vorba de un palton elegant roz, decorat cu flori mici, multicolore, o creație a designerului Carolina Herrera. Regina Letizia a combinat rochia cu pantofi asortaţi de la Lodi, pantofii Vela’ Pale Pink Suede Pumps, pe care i-a mai purtat si cu alte ocazii. Regina și-a completat look-ul cu o pereche de cercei Gold&Roses cu diamante și smaralde. Regina Letizia a Spaniei și-a lăsat părul liber și a optat pentru un machiaj natural.

A fost comparată cu păpuşa Barbie

După ce au văzut cele mai recente poze cu regina din timpul vizitei oficiale, foarte mulți au considerat că aceasta a avut un look de păpușă. S-a spus că regina Letizia a exagerat cu look-ul ei, alegând o ținută deloc potrivită pentru ocazia formală de la palatul Zarzuela.

Pe rețelele de social media, cineva a comparat ținuta purtată cu o haină purtată de una dintre fiicele ei: „Proporțiile și croiala nu i se potrivesc, ceea ce i se întâmplă rar. O haină copilărească ca formă și culoare”.

Regele Felipe și Regina Letizia a Spaniei i-au întâmpinat joi la Palatul Regal din Zarzuela pe Președintele Republicii Bulgaria, și pe soția acestuia, doamna Desislava Radev. Cuplul regal a găzduit un prânz în onoarea Președintelui și a Primei Doamne la Palat. Regele Felipe a avut, de asemenea, o scurtă întâlnire de lucru cu președintele înaintea prânzului. Președintele Redev este al cincilea președinte ales democratic al Bulgariei.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *