Regina Letizia, ţinta criticilor după ultima apariţie oficială. A fost comparată cu păpuşa Barbie

Regina Letizia a Spaniei a fost criticată după cea mai recentă apariție oficială.
Regina Letizia, ţinta criticilor după ultima apariţie oficială. A fost comparată cu păpuşa Barbie

Regina Letizia, ţinta criticilor după ultima apariţie oficială la un dineu oficial. Aceasta a purtat o ținută considerată nepotrivită în raport cu evenimentul la care a luat parte. Regina a fost comparată cu păpușa Barbie.

Pe data de 28 aprilie 2022, Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei au susținut un prânz în onoarea Președintelui Republicii Bulgaria, domnul Rumen Radev, și a Primei Doamne, doamna Desislava Radeva. Aceștia s-au aflat într-o vizită de lucru în Spania și cu această ocazie au fost invitați să ia parte la un prânz special. Prânzul a avut loc la Palatul Zarzuela din Madrid. În cadrul acestei întălniri oficiale, Regele Felipe a avut și o întrevedere cu președintele.

Regina Letizia, ţinta criticilor după ultima apariţie oficială

Regina Letizia, ţinta criticilor după ultima apariţie oficială

Cu ocazia acestei întrevederi oficiale, Regina Letizia a purtat o ținută care nu a fost pe placul tuturor. Acesta a fost fotografiată în compania Președintelui Radev și a Primei Doamne a Bulgariei alături de Regele Felipe al VI-lea, într-o ținută pastel.

În cadrul întâlnirii de la palat, monarhul spaniol a optat pentru o ținută roz, elegantă, care a împărțit însă fanii ei în două tabere. Este vorba de un palton elegant roz, decorat cu flori mici, multicolore, o creație a designerului Carolina Herrera. Regina Letizia a combinat rochia cu pantofi asortaţi de la Lodi, pantofii Vela’ Pale Pink Suede Pumps, pe care i-a mai purtat si cu alte ocazii. Regina și-a completat look-ul cu o pereche de cercei Gold&Roses cu diamante și smaralde. Regina Letizia a Spaniei și-a lăsat părul liber și a optat pentru un machiaj natural.

A fost comparată cu păpuşa Barbie

După ce au văzut cele mai recente poze cu regina din timpul vizitei oficiale, foarte mulți au considerat că aceasta a avut un look de păpușă. S-a spus că regina Letizia a exagerat cu look-ul ei, alegând o ținută deloc potrivită pentru ocazia formală de la palatul Zarzuela.

Pe rețelele de social media, cineva a comparat ținuta purtată cu o haină purtată de una dintre fiicele ei: „Proporțiile și croiala nu i se potrivesc, ceea ce i se întâmplă rar. O haină copilărească ca formă și culoare”.

Regele Felipe și Regina Letizia a Spaniei i-au întâmpinat joi la Palatul Regal din Zarzuela pe Președintele Republicii Bulgaria, și pe soția acestuia, doamna Desislava Radev. Cuplul regal a găzduit un prânz în onoarea Președintelui și a Primei Doamne la Palat. Regele Felipe a avut, de asemenea, o scurtă întâlnire de lucru cu președintele înaintea prânzului. Președintele Redev este al cincilea președinte ales democratic al Bulgariei.

sursa foto: instagram.com

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *