Regula peste care nu trece Simona Țăranu ca să arate cât mai bine: “Este lege!”. Ce nu face de peste 11 ani VIDEO EXCLUSIV

La ce alimente a renunțat

Simona Țăranu a reușit, de-a lungul timpului, să își păstreze o siluetă impecabilă și o piele fără imperfecțiuni. Totuși, aceasta are câteva reguli pe care le respectă de fiecare dată pentru a se menține în formă. Mai mult, prezentatoarea de la Digi Sport ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu bea alcool, nu pierde nopțile și nu mănâncă produse din carne de peste 11 ani.

Simona Țaranu, despre cum își întreține pielea

Simona Țăranu ne-a explicat că cele mai bune sfaturi le-a primit de la medicul dermatolog pentru a avea o piele fără imperfecțiuni. Prezentatoarea de la Digi Sport are și un secret care o ajută de fiecare dată. Aceasta a recunoscut că sare peste anumite mese, însă își respectă mereu programul de somn:

“De la medicul dermatolog! (n.r. a primit cel mai bun sfat de frumusețe) Începem cu somnul. Ne odihnim foarte bine, ne hidratăm și ne facem o rutină personalizată. Nu avem o formulă universal valabilă pentru toate fetele! Trebuie să consultăm un specialist care să ne compună un ritual prielnic pielii noastre.

Medicul îmi dă mai multe variante de foarte multe ori pentru că există posibilitatea ca pielea să nu reacționeze în direcția în care îmi doresc. Sunt căutate variante pentru a găsi o formula care dă rezultate! Nu! (n.r. nu pierde nopțile) Încerc să mă țin de acest program draconic. Somnul este foarte important!

Prefer să nu mănânc, iar uneori o mai fac, dar de dormit este lege, nu tocmeală! Dorm, mă odihnesc, încerc să nu mănânc sărat seara. Am înlocuit sarea, zahăr mănânc cât mai puțin, spre deloc. La creme avem variante, spre exemplu retinolul, care face minuni pentru mine de ani de zile!”

Citește și Simona Țăranu, despre cel mai greu moment din viața ei: „A venit ca un trăsnet în viața mea această veste” EXCLUSIV

Nu are vicii

Mai mult, frumoasa vedetă nu are vicii, nu bea alcool și preferă să evite cafeaua. Aceasta a înlocuit sarea din alimentație și nu mănâncă produse din carne de foarte mulți ani. Cu toate acestea, prezentatoarea de la Digi Sport are o anumită plăcere, anume dulciurile:

“Eu zic că mai mult! (n.r. doarme peste 8 ore pe seară) Uneori, într-adevăr, dorm mai puțin, dar încerc să recuperez în celelalte zile. Sunt perioade și perioade! Există perioade în care nu ai cum să dormi mai mult de 5-6 ore, având proiecte multe. Încerc să recuperez! Știu că urmează să am un weekend în care nu o să îmi programez absolut nimic ca să îl dedic odihnei!

Se vede imediat pe piele. Nu există o cremă minune ca să ne facă să arătăm foarte bine după o noapte pe care am petrecut-o la o nuntă! Nu beau alcool, nu beau cafea, nu mănânc carne de peste 11 ani! Dar îmi plac dulciurile foarte mult. Zahărul mă domină uneori! Și din acest motiv nu evit somnul! Când sunt foarte obosită, organismul cere zahăr.

Astfel, prefer să îi ofer odihnă, nu zahăr, nu cofeină, nu energizante. Am înlocuit zahărul, dar mai scap! Dar se vede imediat pe piele dacă ai un stil de viață cu fast-food, cu zahăr. Apare celulita, pielea se deshidratează!”

Citește și Secretul Larisei Iordache pentru a-și menține silueta: “Când te uiți în oglindă știi deja că ai luat 100 de grame în plus sau un kilogram” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *