Reguli de acces și măsuri de siguranță pe plaja Neversea 2022. Lista cu obiectele interzise

Reguli de acces și măsuri de siguranță pe plaja Neversea 2022. Tot ce ai nevoie să știi dacă participi la festival
Reguli de acces și măsuri de siguranță pe plaja Neversea 2022. Lista cu obiectele interzise

Reguli de acces și măsuri de siguranță pe plaja Neversea 2022. În perioada 7 – 10 iulie are loc cel mai important eveniment muzical de la maluil mării, iar organizatorii se așteaptă la un număr uriaș de participanți. Printre artiștii care vor urca pe scenă în cele 4 zile și 4 nopți de festival se numără și Alan Walker, Alesso, Black Eyed Peas, Danny Avila, Dimitri Vegas & Like Mike.

Reguli de acces și măsuri de siguranță pe plaja Neversea 2022

Începând din această seară, zeci de mii de tineri vor petrece 4 zile și 4 nopți de distracție pe plaja din Constanța, la cel mai important festival de muzică de la malul mării. Neversea îi așteaptă pe tinerii cu chef de distracție și relaxare într-un cadru unic, organizat în jurul a 5 scene: The Island of Dreams (scena principală), scena The Ark, scena Temple, scena Daydreaming, scena Oasis.

Fiecare dintre ele va reprezenta un anumit gen muzical, și vor fi populate cu artiși atât internaționali cât și autohtoni. Printre ei se numără Black Eyed Peas, Danny Avila, Dimitri Vegas & Like Mike, Connect-R & Johny Romano, Paul Kalkbrenner, Hernan Cattaneo, Kerala Dust, Lee Burridge și mulți alții.

Întreaga suprafață de plajă destinată evenimentului Neversea 2022 măsoară 100.000 de metri pătrați.

Festivalul Nerversea
Festivalul Nerversea

Cum se face accesul la Neversea 2022

Acesul participanților la festival se poate face atât prin check-in online, cât și la punctul de ticketing, caz în care vor trebui să achite și o taxă de 25 de euro, potrivit wowbiz.ro.

Organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid și a unei cărți de identitate.

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, participanții au posibilitatea să-și creeze propria Pușculiță de Festival. Astfel, ei își vor putea alimenta biletul cu bani cu ajutorul serviciului Top-up. Suma încărcată va fi transferată și activată pe brățara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct din aplicația mobilă Neversea.

Persoanele care au achiziționat mai multe bilete pot efectua check-in-ul și pentru prietenii lor. De asemenea, dacă posesorul unui bilet dorește să transfere tichetul către o altă persoană, o poate face selectând opțiunea Transfer Bilet din contul lui de Check-in, unde va trebui să completeze datele persoanei căreia îi va transfera biletul (nume, prenume, localitate, email, număr de telefon).

Dacă ai sub 18 ani, pe lângă biletul de intrare, trebuie să te asiguri că ai asupra ta actul de identitate și documentul care atestă acordul părinților. Minorilor sub 14 ani le este permis accesul la festival doar în baza biletului de intrare și însoțiți de un părinte.

Cei care doresc să își recupereze numerar banii de pe brățară o pot face de la oricare dintre punctele Credit Point din festival sau la punctul din afara festivalului până luni, 11 iulie, ora 18:00, pentru tranzacții cash. Participanții care și-au alimentat brățările prin opțiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite în cuantumul sumei încărcate online. Pentru refund online, fanii trebuie să completeze formularul de retur, disponibil din contul de festival creat inițial, până la data de 15 iulie, ora 23:59.

Festivalul Nerversea
Festivalul Nerversea

Reguli de acces și măsuri de siguranță pe plaja Neversea 2022. Obiecte interzise

Organizatorii îi avertizează pe participanți că nu vor avea voie să intre la festival cu o serie de lucruri. Iată lista completă a acestora:

  • droguri, alcool, sticle (inclusive sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice (excepție cremă de plajă), rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni.

În schimb, este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Festivalul Nerversea
Festivalul Nerversea

Orarul mijloacelor de transport în comun

Autoritățile locale și organizatorii au anunțat programul mijloacelor de transport în comun pe perioada evenimentului. Astfel, liniile cuprinse în programul de transport vor circula după programul normal pe 7 și 8 iulie, în intervalul 5.15 – 23.00, iar pe 9 și 10 iulie acestea vor circula între orele 5.45 și 23.00. Excepție de la acest orar îl fac liniile 42, 48, 44, 51 și 101, care își vor prelungi traseul până în Portul Turistic Tomis, pe toată perioada festivalului, 7-10 iulie.

De asemena, Regia Autonomă de Transport în Comun din Constanţa a suplimentat numărul mijloacelor de transport în comun cu cinci autobuze de linie – linia Shuttle Neveresea – care vor circula toată noaptea pe următorul traseu: Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman), bd. Mamaia, bd. Tomis, str. Traian, Poarta 2 Port, str. Termele Romane, bd. Regina Elisabeta, str. Remus Opreanu, Port Tomis (și retur), str. Remus Opreanu, Port Tomis, bd. Regina Elisabeta, str. Termele Romane, str. Traian, str. Negru Vodă, str. Mircea cel Bătrân, bd. Mamaia, Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman).

Autobuzele Shuttle Neveresea vor circula la un interval de 16 minute între orele 21:00 și 06:00.

Liniile de noapte N2-43, N5-40, N100M și N102 își vor începe programul la ora 23.30 și vor circula la un interval de 30 de minute.

Măsuri de siguranță la Neversea 2022

Pe toată perioada festivalului, mii de angajați ai MAI și Poliției Locale se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranță. De asemenea, pentru acest eveniment au fost angajați și 700 de agenți de securitate privați.

În plus, în perimetrul Neversea vor fi amplasate două spitale mobile și trei puncte de prim-ajutor cu paramedici.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
4.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *