Renunță imediat la soluțiile din comerț. Ingredientul surpriză care elimină praful de pe tastatura laptopului

Sfat pentru curățarea tastaturii laptopului
Renunță imediat la soluțiile din comerț. Ingredientul surpriză care elimină praful de pe tastatura laptopului

Lucrezi la laptop? Ei bine, atunci cu siguranță ești obișnuit să cureți tot timpul ecranul acestuia și mouse-ul, dar probabil că şi tu ai tendința de a uita de tastatură. Află că este esențial ca ea să fie tot timpul ștearsă, deoarece acolo se adună cea mai mare cantitate de praf. Cum rezolvi problema? Nu, nu trebuie să dai banii pe produsele din comerț. Soluția se găsește chiar la tine acasă, mai exact în bucătărie.

Cum elimini praful de pe tastatura laptopului

Este foarte dificil să lucrezi pe un laptop care are tastatura murdară. Și nu este vorba doar de praf, ci uneori se acumulează pe ea grăsime, păr sau transpirație din cauza contactului continuu cu mâinile.

În rândurile de mai jos, îți vom dezvălui cum să scapi de murdăria de pe tastatura calculatorului tău simplu, fără să dai bani pe soluții din comerț.

Tot ceea ce trebuie să faci este să iei o cârpă mică de bumbac pe care să torni câteva picături de oțet de mere. Da, ai auzit bine! Chiar dacă, de cele mai multe ori, este util în bucătărie, acest produs este perfect și pentru curățarea tastaturii tale.

Acum, după ce ai pus oțet pe cârpa din bumbac, poți începe să ștergi ușor tastatura cu mișcări de sus în jos.  Atenție, însă, nu folosi un produs abraziv pentru a-ți curăța laptopul, fiindcă acesta ar putea să-i deterioreze componentele.

Te-ar mai putea interesa și Cum să cureți corect ecranul laptopului fără a-l deteriora. Trucul pe care trebuie să-l știi, face marea diferență!

Cum scapi de praful de pe tastatura laptopului
Cum scapi de praful de pe tastatura laptopului

Ce mai poți curăța cu oțetul

Tot cu oțet, poți curăța multe alte lucruri din locuința ta, cum ar fi geamurile, podelele din lemn masiv, petele de pe covor, petele de pe haine, fierul de călcat, tapițeria, saltelele și câteva electrocasnice.

Totuși, specialiștii nu recomandă oțetul pentru curățarea marmurei sau a suprafețelor din plastic, asta pentru că acidul le poate deteriora definitiv.

Te-ar mai putea interesa și Trucul pe care orice femeie trebuie să-l știe. De ce e bine să te speli pe cap cu oțet, în câteva zile vezi deja rezultatele!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *