Revenire surpriză în televiziune. Prezentatorul îndrăgit de milioane de români care își va face din nou apariția pe micul ecran

La ce post va putea fi văzut

Scris de: Daoud Andra

29 Aug. 2023

Revenire surpriză în televiziune. Prezentatorul îndrăgit de milioane de români care își va face din nou apariția pe micul ecran

După o pauză de aproape 15 ani, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV de la noi revine pe sticlă. El a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, că urmează o revenire surpriză. Cu ce post de televiziune a bătut palma și cum se numește emisiunea pe care o va prezenta.

Revenire surpriză pe micile ecrane

Mircea Radu a fost, la începutul anilor 2000, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV de la noi. Emisiunea pe care a prezentat-o timp de 9 ani, ”Din dragoste”, s-a bucurat de un succes răsunător și ținea în fața televizoarelor mii de români, săptămână de săptămână. După încheierea emisiunii, Mircea Radu s-a retras din televiziune și a decis să se dedice altor proiecte.

Citește și: Schimbare neașteptată la Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea lui Răzvan și Dani. Ramona Olaru a dat vestea: „Gata, pot să spun”

Acum, prezentatorul îndrăgit de milioane de români este gata să revină pe micile ecrane. El a anunțat recent că va prezenta un nou format și că primele episoade au fost deja filmate. De data aceasta nu îl vom vedea la Antena 1, la fel ca în trecut, ci la Metropola TV. Aceasta este postul cu care Mircea Radu a bătut palma, pentru emisiunea care se va intitula ”Noi, românii”.

Revenire surpriză în televiziune. Prezentatorul îndrăgit de milioane de români care își va face din nou apariția pe micul ecran
Mircea Radu revine pe micile ecrane

Când începe emisiunea

Cel mai probabil, formatul va prezenta poveștile unor români din diaspora, pentru că Mircea Radu a anunțat că a filmat în câteva țări din Europa. Aflat la Paris, prezentatorul TV a făcut un filmuleț pe care l-a postat pe rețelele de socializare și a dat câteva detalii despre noua emisiune. Aceasta va avea premiera la jumătatea lunii septembrie și primele ediții au fost filmate în avans.

”Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește ”Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța.

Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul luni septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puțin. De mâine, pe canalele mele de social media, dar și pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV am să vă dau amănunte despre această emisiune.”, a declarat Mircea Radu.

Citește și: Emisiunea care dispare de la Pro TV din toamnă. Mulți români o urmăreau de ani buni

Prezentatorul are 54 de ani și și-a început cariera în presă în anul 1990, ca reporter. A studiat jurnalismul, la Missouri School of Journalism în SUA și a absolvit studiile în anul 1996. Ulterior, s-a înscris și la BBC School of Journalism, finalizând studiile în 1998.

În televiziune a debutat la pupitrul știrilor, însă cel mai mare succes l-a avut cu emisiunea de divertisment ”Din dragoste”. După încheierea emisiunii, care a fost pe post timp de 9 ani, Mircea Radu s-a retras din televiziune. În anul 2016, a publicat un volum de proză scurtă, cu titlul ”Povești cu gust”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Când se trece pe sub masă în Postul Paştelui 2024. Semnificația acestui obicei atât de...
Apare un nou serial românesc la PRO TV! În el joacă unii dintre cei mai...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop 30 Aprilie 2024. Balanțele sunt foarte preocupate de câștigul financiar, Scorpionii trebuie uite trecutul...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *