Rică Răducanu, dezvăluiri teribile din culisele sportului, după cazul Simonei Halep. Ce făcea, la sugestia medicilor, când avea mari dureri: ”Bagă, tată, morfină!” EXCLUSIV

Rică sare în apărarea jucătoarei de tenis: ”E sigur cineva din anturajul ei, e o oftică a cuiva”
Rică Răducanu, dezvăluiri teribile din culisele sportului, după cazul Simonei Halep. Ce făcea, la sugestia medicilor, când avea mari dureri: ”Bagă, tată, morfină!” EXCLUSIV

Cazul Simonei Halep a intrigat întreaga suflare a sportului românesc. Și Rică Răducanu, care o cunoaște personal pe marea jucătoare de tenis, sare în apărarea ei. Fostul portar al echipei de fotbal Rapid susține, în exclusivitate pentru Ego.ro, că la mijloc ar putea fi vorba despre o răzbunare, din partea vreunui fost angajat, și că Simona, din propria ei inițiativă, nu ar fi luat aceste medicamente interzise, cu atât mai mult cu cât știa că va fi testată. Rică Răducanu ne-a făcut dezvăluiri teribile din culisele sportului românesc, despre înțelegerile dintre medici și jucătorii de fotbal.

”Precis, ea nu lua de-astea, acum, la bătrânețe. Știa că va fi testată”

Rică Răducanu, fost mare sportiv al României, și-a spus părerea referitor la situația delicată în care se află acum marea noastră campioană, jucătoarea de tenis Simona Halep, suspendată provizoriu. Ea a fost notificată cu privire la faptul că a fost testată pozitiv pentru o substanță care se numește Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. Rică Răducanu este de părere că ”miroase” a răzbunare:

”Eu o știu bine, nu ar face ea așa. Cineva a avut un interes să îi facă rău, vreun fost antrenor sau altcineva, oameni pe care ea poate i-a gonit, nu se știe exact, vom afla. Precis, Simona nu lua de-astea, acum, la bătrânețe. E sigur cineva din anturajul ei, e o oftică a cuiva, din zona de antrenoriat sau altcineva. I-o fi zis că e bine să ia pastila, ea o fi luat, cine știe? În general, medicii și antrenorii se vorbesc între ei, nu le spun sportivilor. Așa m-am gândit eu, Simona nu făcea ceva rău, mai ales acum când știa că se duce la un așa mare turneu, când știa că îi controlează”.

Rică Răducanu:

”Și nouă ne dădeau medicii pastile, nici nu știam ce e, mă dureau toate, cădeam lat de durere. Zicea medicul: ”Ia, mă, asta!”. Luam, dar de unde dracu să știu ce era?”.

Rică Răducanu ne-a mai dezvăluit că s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în perioada în care a activat în lumea sportului. Dar, niciodată nu lua pastile, la durere, de capul lui. Doctorii îi administrau ce considerau de cuviință, iar el nu s-a împotrivit niciodată, având încredere deplină în cadrele medicale:

”Și nouă ne dădeau medicii pastile, nici nu știam ce e, mă dureau toate, cădeam lat de durere. Zicea medicul: ”Ia, mă, asta!”. Luam, că dacă a zis domnul doctor! Dar de unde dracu să știu ce era? Aveam rupturi pe la genunchi, pe la cap. Pe timpul nostru când aveai dureri mari îți ziceau medicii:” ”Hai să-ți fac o morfină!”. Și eu ziceam, ca să scap de dureri: ”Bagă, tată, morfină!”. Pe atunci nu erau teste sau nu știam. Poate că, doctorii, pentru rezultate, mai ziceau hai să le bagăm de-astea, că apoi aleargă mai tare, era interesul pentru țară, în competițiile sportive”.

Ce spune despre sacrificiile Simonei, de dragul tenisului. La 18 ani, ea și-a micșorat bustul: ”Ca să fii nr. 1, faci sacrificii!”

La vârsta de 18 ani, marea jucătoare de tenis a fost de acord să-și micșoreze bustul, pentru a scăpa de durerile cumplite de spate:

”Ca să câștigi, ca să fii nr.1, toți sportivii, și eu și Ilie Năstase și Ion Țiriac, am făcut sacrificii, ca să ajungi mare și să aperi culorile drapelului. Era frumos pe atunci să fii sportiv, jucam ca să ne vadă lumea, ca să ne iubească, dar și ca să nu mai mergem la serviciu, asta era treaba. Aveam și multe satisfacții, ne duceam în altă țară, ne îmbrăcam cu tricouri bune, din străinătate, de marcă, ce nu era pe aici, prin țară. Munceam însă ca să apărăm culorile patriei”, ne-a mai declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Simona Halep
Simona Halep

Ce spune celebrul parapsiholog Carmen Harra, despre cazul Simonei Halep: ”Este o situație temporară, ca urmare a acțiunii cuiva cu intenții bune la prima vedere”

Cum crede Carmen Harra, celebrul parapsiholog care locuiește în America, că vor evolua lucrurile în cazul Simonei Halep. Veștile sunt îmbucurătoare:

”Simona va depăși cu bine acest impas, își va continua cariera și va înregistra noi performanțe în tenis. Este o situație temporară, apărută pe fondul problemelor din viața ei personală și ca urmare a acțiunii cuiva cu intenții bune la prima vedere. Adesea, medicamentele conțin substanțe care sunt interzise sportivilor. Este, așadar, doar o situație de moment care se va rezolva”, ne-a declarat Carmen Harra, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Simona Halep: ”Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată conștient vreo substanță interzisă”

Simona Halep a făcut anunțul, zilele trecute, pe conturile sociale, că este suspendată provizoriu. Ea a promis că va lupta ca să-și demonstreze nevinovăția:

„Astăzi începe cel mai dificil meci din viața mea: o luptă pentru dreptate. Am fost notificată cu privire la faptul că am fost testată pozitiv pentru o substanță care se numește Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit ca un șoc imens pentru mine. De-a lungul carierei mele, nu mi-a trecut niciodată prin cap ideea de a trișa și este complet împotriva valorilor cu care am fost crescută. Să fiu pusă față în față cu o asemenea situație nedreaptă mă face să mă simt confuză și trădată. Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată conștient vreo substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Nu e vorba despre titluri sau bani. Este vorba despre onoare și despre dragostea pentru tenis, pe care o am de mai bine de 25 de ani”, a scris Simona Halep, pe conturile ei de Facebook și de Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.5 163 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *