Ricky Martin a încins atmosfera la Cannes. Cât de bine arată artistul la 50 de ani

Ricky Martin are mare grijă de felul în care arată. Artistul în vârstă de 50 de ani le-a arătat tuturor cât de bine se menține
Ricky Martin a încins atmosfera la Cannes. Cât de bine arată artistul la 50 de ani

Ricky Martin știe cum să atragă privirile. Aflat la Cannes, cunoscutul artist a profitat de câteva momente libere și s-a bronzat pe terasa hotelului unde era cazat, în apropierea Festivalului. La vârstă de 50 de ani cântărețul se laudă cu un trup de invidiat.

Ricky Martin a încins atmosfera la Cannes

În vârstă de 50 de ani, Ricky Martin impresionează cu fizicul său: pătrățele pe abdomen și picioare bine lucrate. Artistul a ieșit pe terasă purtând doar o pereche de pantaloni scurți pe care i-a ridicat pentru a se bronza uniform. Nu au rămas neobservate nici tatuajele pe care le are Ricky Martin, deloc puține. Artistul și-a pus ochelari de soare, apoi a butonat telefonul în timp ce se bucura de razele soarelui.

Ricky Martin, spectacol la Cannes

Ricky Martin va cânta joi, pe 26 mai, împreună cu Christina Aguilera la Cannes, în cea dea 75-a ediție a Festivalului. Acolo se vor strânge fonduri pentru a susține cercetarea HIV-SIDA. Festivalul de la Cannes se va încheia sâmbătă, pe data de 28 mai.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ricky Martin (@ricky_martin)

Ricky Martin, despre mesajele de ură din cauza orientării sale sexuale

Ricky Martin este căsătorit cu pictorul Jwan Ysof și au împreună patru copii. Nu de puține ori cei doi s-au confruntat cu mesaje nepotrivite din partea oamenilor care îi judecă pentru orientarea sexuală. După apariția lor pe coperta Cap 74024 au apărut multe reacții, însă artistul a publicat un mesaj pentru răutăcioși.

“Să ne iubim așa cum suntem, indiferent de ce vor spune alții. (…) C el mai mult îmi doresc în această viață ca toți să ne simțim liberi, mândri de noi înșine, fericiți, iubiți, respectați și acceptați. Să ne putem exprima așa cum ne naștem, fără represalii sau fără a fi pedepsiți. Nu este corect să pierdem în continuare vieți valoroase din cauza prejudecăților și a lipsei educației”, a scris Ricky Martin.

Ricky Martin și Jwan Ysof își mai doresc copii

Ricky Martin a declarat în urmă cu câteva luni că își mai dorește copii, deși are patru alături de Jwan Ysof. Artistul susține că îi place să aibă o familie numeroasă.

“Mulți ani am visat să fiu tată. Și de multe ori mi-am zis supărat ‘sunt gay, sunt închis în lumea mea și nu voi putea să fiu tată’. „Așa că adopția este o opțiune și este foarte frumoasă, dar din păcate pentru bărbații gay, este foarte dificil să adopți în anumite țări. (…) Unii oameni cred că sunt nebun, dar îmi place să am o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”, spunea Ricky Martin.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.