Rihanna, apariție rară pe internet. Ipostazele fierbinți în lenjerie intimă au devenit virale în timp record

Vezi imaginile fierbinți cu îndrăgita solistă!

Rihanna nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de pe întregul mapamond, dar și una dintre cele mai hot femei. De curând, ea s-a pozat în lenjerie intimă, spre fericirea bărbaților. Nici nu ai spune că are copii! Iată cu ce trup apetisant se mândrește!

Rihanna pune pe jar toți bărbații cu formele ei. Solista s-a pozat în lenjerie intimă, în așternuturi

În vârstă de 36 de ani, Rihanna este mamă a doi copii, dar acest lucru nu se observă deloc.

Vedeta este fericita posesoare a unuia dintre cele mai apetisante trupuri din showbiz-ul internațional și nu de puține ori s-a fotografiat aproape goală, spre bucuria urmașilor lui Adam.

Cântăreața este o femeie extrem de atrăgătoare și asta datorită formelor sale perfecte. Astfel, atunci când o văd, bărbaților li se aprinde imediat imaginaţia.

Ipostaze incendiare cu vedeta

Vedeta este conștientă de atuurile sale fizice și nu se ferește să se pozeze în cele mai incendiare ipostaze. Chiar de curând, ea s-a fotografiat în lenjerie intimă, în așternuturi, pentru cea mai nouă colecție de lenjerie intimă Savage x Fenty.

Cântăreața a apărut întinsă pe pat, îmbrăcată într-un set foarte sexy, format din sutien și bikini, de culoare bleu ciel. În spatele ei, se pot observă și câteva perne cu semnătura Savage.

Te-ar mai putea interesa și Cântăreață celebră, distrusă de operațiile estetice la 43 de ani. Abia mai poate să deschidă ochii, imagini greu de privit!

”Ești atât de sexy”

Imaginile cu Rihanna au primit aproape cinci milioane de aprecieri și mii de comentarii. ”Riri, nu eram pregătiți pentru asta!”, ”Cine a mai dat zoom la poze?”, au scris doi fani ai artistei.

”Ne-ai făcut feedul mai frumos!”, ”Doamne, cât de norocos este A$AP Rocky”, ”Ești atât de sexy!”, ”MINUNATĂ”, sunt alte mesaje scrise de admiratorii solistei.

Te-ar mai putea interesa și Cum și-a câștigat Andreea Antonescu primii bani și ce a făcut cu ei: „Aveam 6 ani”. Ce înțelegere a făcut cu tatăl ei pentru a deveni cântăreață VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *