Ritualul care o menține tânără pe Anca Țurcașiu. Așa se explică cum reușește să aibă siluetă de adolescentă la 53 de ani

Ce obișnuiește să facă pentru a se menține tânără

La cei 53 de ani ai săi, Anca Țurcașiu se află într-o formă fizică de invidiat. Artista are o siluetă de adolescentă, un ten perfect și reușește să întoarcă toate privirile. Însă, vedeta nu este complimentată pentru felul în care arăta doar de domni, ci și de doamne. Multe femei o admiră pe frumoasa cântăreață și îi cer sfaturi pentru a slăbi. De curând, șatena a dezvăluit ce ritual respectă cu strictețe pentru a se menține în formă!

Ce ritual are Anca Țurcașiu pentru a fi în formă. Artista are o siluetă de model la 53 de ani

Anca Țurcașiu, în vârstă de 53 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din țara noastră. Ea atrage atenția nu doar cu talentul ei incredibil, ci și cu felul în care arată.

Deși nu se mai află la prima tinerețe, vedeta arată extraordinar de bine și are o formă fizică de invidiat. Spre fericirea doamnelor și domnișoarelor care o admiră, cântăreața a dat, de curând, detalii despre ritualul pe care îl are pentru a se menține în formă.

Anca Țurcașiu a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru click.ro, că nu mai consumă apă din comerț de ani de zile. Iată ce bea în schimb vedeta.

”Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen. O apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a precizat artista pentru sursa menționată.

Citește și Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Anca Țurcașiu, după ce a intrat la menopauză: “Ceva cumplit”. Cum a rezolvat artista problema!

Ce ritual secret are Anca Țurcașiu
Ce ritual secret are Anca Țurcașiu

Câte kilograme are Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a dezvăluit câte kilograme are. Artista a mărturisit că are 57 de kilograme, tot atâtea câte avea și în adolescență. Vedeta este foarte mândră de felul în care arată și recunoaște că a avut toată viața obsesia cântarului, asta din cauza faptului că părinții ei erau supraponderali.

”Am avut obsesia cântarului toată viaţa mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanţă în copilărie şi mi-aş fi dorit, din durdulia de fetiţă care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subţiri şi cu muşchii evidenţiaţi.

Balerinele şi atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viaţa, născută fiind din doi părinţi destul de graşi, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav.

Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescenţă, 57 de kilograme, la 1,72 cm”, a declarat Anca Țurcașiu anul trecut.

Citește și Imagini fabuloase cu Anca Țurcașiu, la 53 de ani. Cum s-a pozat vedeta, în costum de baie, la malul mării: “Cea mai frumoasă”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *