Ritualul Simonei Halep. Ce superstiții bizare respectă înainte de Wimbledon 2022

Simona Halep ține întotdeauna cont de câteva reguli stricte
Ritualul Simonei Halep. Ce superstiții bizare respectă înainte de Wimbledon 2022

Simona Halep a dezvăluit într-un interviu care este ritualul ei înainte de fiecare meci, mai ales atunci când este vorba de un turneu important. Sportiva în vârstă de 30 de ani (19 WTA) are câteva reguli stricte de care ține cont.

Ritualul Simonei Halep. Ce superstiții bizare respectă înainte de meciuri și în timpul turneelor

Simona Halep a dezvăluit că întotdeauna intră pe teren cu piciorul drept. Sportiva nu poartă talismane, însă are alte “superstiții” de care ține cont. Pe tot parcursul unui turneu sportiva își limitează conversațiile cu părinții la câteva mesaje scurte, iar cu fratele ei nu vorbește deloc.

„Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul, nu port talismane și nu vorbesc cu fratele meu niciodată! Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon și nu îi răspund niciodată! Doar cu mama sau cu tată iau legătură, însă și în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Așa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile! E hotărârea mea”, a spus Simona Halep.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Bad Homburg

Simona Halep (19 WTA) a decis vineri să se retragă din turneul de la Bad Homburg, cu trei zile înainte de Wimbledon. Potrivit digisport.ro, oficialii WTA au confirmat retragerea Simonei Halep. Motivul a fost cel al unei accidentări la gât. Există posibilitatea ca Simona să fi decis să se retragă pentru a putea fi în formă la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care va începe peste trei zile. În primul tur de la Wimbledon, Simona Halep va juca cu Karolina Muchova, locul 82 WTA.

Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon în 2019 și a mai jucat o semifinală în 2014 și două sferturi de finală în 2016 și în 2017.

„Nu poți să știi niciodată cât de departe poate să ajungă Simona Halep la Wimbledon, este o jucătoare atât de bună. Mă așteptam să aibă un parcurs bun la Roland Garros, dar nu s-a întâmplat. A avut mai mult timp să se pregătească pentru Wimbledon, este mai proaspătă și are multă experiență în acest turneu. Cred că are o foame de succes în acest moment. A apelat la Patrick Mouratoglou pentru că simte că poate îmbunătăți lucrurile. Simona este o mare luptătoare, sunt sigur că nimeni nu vrea să joace împotriva ei. Simona poate să joace bine indiferent de suprafață, cred că se va descurca bine la Wimbledon”, a spus Alex Corretja despre Simona Halep pentru eurosport.co.uk.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
7.4 114 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *