Rivala Biancăi Drăgușanu, dată în judecată de Gabi Bădălău. Apelul disperat al vedetei: „Oricât de mult rău mi-ați face”

Un nou proces în showbiz

Gabi Bădălău i-a intentat un nou proces fostei sale soții, Claudia Pătrășcanu, cu care se războiește de mai bine de cnci ani. Vedeta susține că nu a știut de planul fostului soț, drept urmare, a lansat un apel în mediul online.

Claudia Pătrășcanu a aflat din presă că Gabi Bădălău a dat-o în judecată

Claudia Pătrășcanu are un nou proces cu tatăl copiilor ei, Gabi Bădălau. Aceștia se judecă de mai bine de cinci ani prin tribunale și nu sunt semne că vor ajunge la o înțelegere prea curând. Artista spune că își dorește să scape de acest calvar, ca să-și poată crește cei doi băieți.

Se pare că familia Bădălău i-a făcut plângere penală Claudiei pentru că ar fi plantat microfoane printre lucrurile copiilor, ca să înregistreze ce se întâmplă în casă.

Cum se apără vedeta

Rivala Biancăi Drăgușanu a postat un mesaj pe internet în care recunoaște că a aflat din presă despre noul proces intentat de fostul partener de viață. Deși nu este prima dată când Gabi Bădălău îi intentează proces, Claudia Pătrășcanu s-a săturat de tot acest calvar și face apel să fie lăsată în pace.

„Dragi oameni de presă, m-ați contactat în ceea ce privește noul proces apărut pe portal…. un alt proces inventat de fostul meu soț și familia acestuia. Vă mulțumesc, cu mare considerație pentru meseria pe care o aveți și pentru înțelegerea de a nu amplifica aceste apariții și scandaluri în care sunt atrasă.

Am o meserie din care trăiesc cinstit,nu am deranjat pe nimeni în atâția ani de carieră, doresc să muncesc în liniște pentru copiii mei și să fac tot ce îmi stă în putere pentru a evita tot felul de apariții,procese inventate, doar pentru a mi se face rău. Consider ca aceste multe procese sunt mereu o Invenție, doar pentru a mă ruina financiar,pentru a îmi deranja liniștea, echilibrul și creșterea copiilor. Sunt 5 ani în care nu mi-am dorit decât să fiu lăsată în pace! Sa trăiesc!

Aceste persoane s-au unit pentru a continuă să îmi facă rău și să mi dorească răul…. oameni pe care îi consider pierduți sufletește,oameni care duc o lupta cu interiorul lor si care nu reușesc sa trăiască în liniște”, a transmis Claudia Păstrășcanu.

„Transmit pe această cale un mesaj”

În continuare, vedeta a explicat că a dus patru procese cu Gabi Bădălău și familia sa cu demnitate și mult curaj, de aceea este pregătită pentru tot ce urmează.

„Atunci când dorești cu atâta ardoare să-ți vezi mama copiilor sau mama nepoților la pământ, la Cer sau unde mi s-a deschis proces în momentul acesta….consider ca este pierderea oricărei calități omenești. Așa cum până acum, am dus 4 procese deschise de această familie….cu demnitate, curaj și DREPTATE voi continua sa le duc și pe următoarele.Sunt convinsă că atâta timp cât exist, mi se vor inventa alte zeci de procese, dar timpul nu sta pe loc și urmașii noștri cresc.

Transmit pe aceasta cale un mesaj acestor oameni. Chiar dacă eu nu mai port același nume și nu mai fac parte din aceasta familie…. eu sunt MAMA copiilor tai Gabi și mama nepoților dumneavoastră, dragi bunici! Chiar dacă treceți prin multe încercări ale vieții și nu va puteți liniști sufletește,vreau sa știți ca oricat de mult rău mi-ati face și oricat de multe procese inventate mi-ați deschide și oriunde vă doriți pentru mine sa ajung și oricât de rău…. sunteți și veți rămâne sângele copiilor mei pe care îi iubesc și îi ocrotesc cu propria-mi viață. Noi, adulții, trecem peste, dar copiii nu uită niciodată. Întotdeauna să doriti binele, dacă îi iubiți pe copii…căci binele se va întoarce înzecit!”, a conchis Claudia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *