Robert Turcescu, reacţie total neaşteptată despre relaţia cu Oana Sîrbu: “E mai bine aşa pentru toată lumea”

Robert Turcescu și Oana Sârbu au fost împreună mai bine de 10 ani
Robert Turcescu, reacţie total neaşteptată despre relaţia cu Oana Sîrbu: “E mai bine aşa pentru toată lumea”

Robert Turcescu, reacţie total neaşteptată despre relaţia cu Oana Sîrbu. Cei doi au format un cuplu timp de mai bine de 10 ani, iar când toți se așteptatu să facă pasul cel mare și să se căsătorească, s-au despărțit. Invitat în platoul unei emisiuni TV, jurnalistul a vorbit despre povestea de dragoste pe care a avut-o cu artista.

Robert Turcescu, reacţie total neaşteptată despre relaţia cu Oana Sîrbu

Jurnalistul a fost căsătorit, dar s-a despărțit de prima lui soție și și-a găsit liniștea în brațele Oanei Sârbu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 10 ani, însă nu au locuit niciodată împreună. Atunci când toată lumea se aștepta ca relația lor să treacă la următorul nivel, s-au despărțit în mod neașteptat.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări” moderată de Denis Rifai, Robert Turcescu a discutat și despre acest aspect din viața sa, fără a da însă prea multe detalii. Jurnalistul  a declarat că alege să facă acest lucru din respect pentru actuala lui soție și pentru Oana Sîrbu.

„E un capitol din viața mea despre care, din respect pentru soția mea, nu vreau să dau foarte multe detalii și de asemenea și din respect pentru Oana Sîrbu. Cred că există părți în intimitatea oricărui individ care trebuie lăsate acolo unde sunt, uneori în uitare, alteori în rândul amintirilor plăcute sau mai puțin plăcute. E mai bine așa pentru toată lumea. Nu e un refuz. Ca să îți răspund la întrebare, nu cred că ne-am pus problema (n.r de căsătorie), dar e un capitol închis din viața mea și e bine să rămână așa.”, a spus Robert Turcescu despre relația pe care a avut-o cu Oana Sîrbu.

Oana Sârbu traversează o perioadă grea după moartea părinților ei

Inima Oanei Sîrbu este sfâșită de durere, după ce și-a pierdut tatăl chiar în preajma sărbătorilor de iarnă, iar mama ei a murit cu doi ani în urmă. Ea a povestit recent într-un interviu cât de greu îi este fără părinții ei, cei care i-au fost tot timpul alături și care au încurajat-o în tot ceea ce făcea.

„Da, practic mi-e imposibil să vorbesc despre asta. Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele… Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi.”, a povestit artista pentru Ego.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *