Rochia de mireasă spectaculoasă purtată de Cristina Spătar, la nunta cu Vicențiu Mocanu. Cântărește în jur de 10 kg

Cine a încins atmosfera pe ringul de dans

A fost un eveniment grandios sâmbătă seară la un restaurant din Râmnicu Vâlcea. Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au cununat religios, apoi a urmat o petrecere de pomină, unde mulți artiști cunoscuți au încins ringul de dans. Cunoscuta cântăreață a radiat în rochia de mireasă, grea de aproximativ 10 kilograme.

Imagini impresionante. Sute de invitați s-au distrat la nunta Cristinei Spătar cu Vicențiu Mocanu

Petrecerea a început cu valsul mirilor. A fost un moment romantic, în care cei doi îndrăgostiți au dansat îmbrățișați. Atunci oamenii i-au putut admira rochia Cristinei Spătar în toată splendoarea. A cântărit 10 kilograme deoarece era plină de pietre strălucitoare. Soțul ei, Vicențiu Mocanu, a ales să poarte un costum negru.

Cine au fost artiștii care au cântat la nunta Cristinei Spătar cu Vicențiu Mocanu

Printre artiștii care au încins atmosfera la nunta Cristinei cu Vicențiu s-au numărat Andra, maestrul Botgros, Ionuț Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, Nicușor Iordan, Mihaela Gurău, Gabriel Dumitru, orchestra Lăutarii cu Ion Paladi.

Cristina Spătar a izbucnit în lacrimi în timpul slujbei religioase

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Chiar dacă ei aveau logodna făcută în biserică, sâmbătă seară a avut loc cea de-a doua parte a slujbei. Astfel, la un moment dat celebra cântăreață a fost copleșită de emoții și lacirmile au început să-i curgă pe obraji.

Vezi și – Cine vor fi nașii Cristinei Spătaru și ai lui Vicențiu Mocanu. Artista vorbește despre pregătirile pentru nuntă: „Este cel mai important eveniment”

Cristina Spătar, cadou de milioane de euro din partea soțului, de ziua sa

De ziua ei, când a împlinit 51 de ani, Cristina Spătar a primit din partea soțului ei un bloc cu 15 apartamente și câteva spații comerciale. Vicențiu Mocanu o iubește foarte mult pe Cristina, motiv pentru care spune că o susține să facă tot ceea ce își dorește.

În clădirea pe care a primit-o de ziua ei își poate face studio de înregistrări, restaurant, apartamente pentru închiriere în regim hotelier. Este o clădire multifuncțională în care poate să îmbine mai multe activități pe care vrea să le dezvolte! Este clar faptul că o iubesc infinit și că lucrurile vor decurge și de acum încolo tot în același fel și în același ritm! O să fim neobosiți, iar ea susținută poate să ducă aceste business-uri sus de tot! Soția mea merită totul! Nu a făcut rău nimănui și are un suflet curat și mare cât o lume întreagă! Merită tot Universul! Avem trei copii minunați împreună!”, a declarat Vicențiu Mocanu despre cadoul pentru soția sa.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
7.1 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *