Rochia spectaculoasă purtată de Ioana Năstase la Cannes 2024. Cum și-a făcut apariția la brațul lui Ilie Năstase, a atras toată atenția FOTO

Soția fostului campion a strălucit pe covorul roșu

Scris de: Daoud Andra

27 May. 2024

Filmul despre viața și cariera lui Ilie Năstase a fost aplaudat minute în șir la Cannes, în cadrul secțiunii de Proiecții Speciale. Fostul campion la tenis a venit la eveniment alături de soția sa, Ioana Năstase, care a purtat o rochie deosebită pe covorul roșu.

Cum s-a îmbrăcat Ioana Năstase la Cannes 2024

Cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes s-a încheiat cu o proiecție specială. Documentarul ”Nasty”, regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu a fost proiectat în ultimele zile de festival, iar protagonistul și soția sa nu au lipsit de la eveniment.

În timp ce Ilie Năstase a purtat un costum negru, de tip smocking, soția sa a ales o rochie albă, de gală. Ioana Năstase a pășit pe covorul roșu, la brațul fostului mare campion, purtând o rochie albă, lungă, cu decolteu amplu și cu crăpătură pe picior.

Vezi și: Ioana Năstase face dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Ilie Năstase: “E dureros ce mi se întâmplă”. Prin ce trece

A asortat o pereche de sandale de culoare bej, decupate în față, și un clutch verde. Soția fostului campion a optat pentru un machiaj de tip smokey eyes și o coafură cu bucle lejere. ”Felicitări, dragă Ilie! Sper ca mi-am îndeplinit și ultima misiune cu bine”, a scris Ioana pe Facebook, în dreptul unor fotografii de la Cannes.

Thierry Frémaux, directorul Festivalului de la Cannes, a introdus filmul cu entuziasm:

”România este o țară mare pentru cinematografie, cum este și pentru sport. Cele două, filmul și sportul, merg foarte bine împreună. Memoria sportului este o memorie colectivă, care trăiește prin film și este transmisă astfel peste generații. Cei care îl cunosc pe Ilie Năstase știu că titlul documentarului, Nasty, este unul foarte potrivit. Acest sportiv a fost primul număr 1 din istoria clasamentului ATP și vreau să îl salut pe directorul ATP Andrea Gaudenzi, care este alături de noi în această seară. Filmul pe care urmează să-l vedem spune o parte din istoria tenisului, dar surprinde și o epocă extraordinară, diferită, în care Ilie Năstase a fost actorul principal”, a spus el.

Rochia aleasă de Ioana pentru premiera filmului ”Nasty” de la Cannes

”O seară de care o să ne amintim toată viața”

La rândul său, Tudor Giurgiu, unul dintre regizorii documentarului ”Nasty”, prezent și el la Cannes, a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare și a scris în dreptul lor:

”Aseară a fost de vis! O seară de care o să ne amintim toată viața. Dedicată ‘singurului film românesc care nu e în competiția oficială a festivalului’, ca să parafrazez o expresie la modă, dar care a făcut istorie! Cu emoții multe, sală plină care a aplaudat minute în șir în picioare, Thierry Fremaux (delegatul general al festivalului) vorbind elogios despre film și eroii săi.

Vezi și: Cum reușește Ioana Năstase să își mențină silueta suplă, la 48 de ani. Obiceiul de la care nu se abate: “Este regulă. Nu am celulită deloc”

Cu străini din toate generațiile (mulți necunoscători de tenis) care au venit să ne strângă mâna și să ne spună cât de mult le-a plăcut Nasty. Ilie a fost eroul serii, cum era și normal, cu ochii aproape în lacrimi. Alături de el, Ion Țiriac, Virginia Ruzici, Henri Leconte, Boris Becker, Mansour Bahrami, Andrea Gaudenzi (președintele ATP). A urmat un party epic la Plage Magnum, terminat la 02.00, unde ‘Globetrotter lover’ a fost în powerplay”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Kate Middleton, ravisantă la prima apariție publică după diagnosticul de cancer
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *