Rochia superbă purtată de Andreea Antonescu la botezul mezinei sale. Cum a apărut alături de fiicele ei în biserică

Ce declarații a făcut Victor Vrînceanu înainte de eveniment

Este o zi foarte importantă pentru Andreea Antonescu. Astăzi, fiica sa cea mică, Venice Victoria, a fost botezată. Artista a publicat o imagine cu ea și cele două fiice ale sale, toate trei fiind asortate în ceea ce privește nuanța rochiilor.

Andreea Antonescu, asortată cu cele două fiice la botezul mezinei familiei

Detaliul cu care Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale au atras atenția a fost faptul că au purtat aceeași nuanță, de roz. S-au fotografiat toate trei, cu zâmbetul pe buze, înainte de a intra în biserică pentru slujba de creștinare. Andreea Antonescu poartă o rochie lungă, cu decolteu generos și crăpătură pe picior. Pentru păr a ales bucle lejere.

Andreea Antonescu, alături de fiicele sale
Andreea Antonescu, alături de fiicele sale

Andreea Bălan este și ea prezentă la eveniment, însoțită de cele două fetițe ale sale. Artista a publicat câteva imagini și din interior, unde cristelnița și toate celelalte lucruri necesare botezului erau pregătite.

„Suntem pregatite de botezul micuței Victoria”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan este nașa de botez a Siennei, fiica cea mare a Andreei Antonescu. Întrebată de ce nu a ales aceeași nașă, Andreea Antonescu a declarat că prietenia cu Andreea Bălan și alegerea nașilor pentru Venice Victoria nu au legătură. La fel ca ea, prietena ei are două perechi de nași pentru micuțele de care se bucură, Clara și Ella.

Victor Vrînceanu, despre botezul fiicei lui și a Andreei Antonescu

Victor Vrînceanu a declarat că a lăsat totul pe mâinile Andreei. Chiar dacă cei doi sunt despărțiți, comunică în privința a tot ceea ce o privește pe fiica lor.

„Andreea s-a ocupat de tot! Era cumva firesc… vă dați seama cât mă pricep eu la baloane si culori de decor. Riscam o catastrofă dacă le alegeam eu (n.r. – râde). Ea are foarte mult bun gust, a trăit toată viața pe scenă și știe cel mai bine ce trebuie la astfel de evenimente. Așa că am convenit împreună să se ocupe ea, iar eu să o ajut cu tot ce are nevoie. A organizat totul la virgulă, ireproșabil.

Nu pot spune că am emoții, dar simt niște sentimente speciale, foarte frumoase. Sentimente pe care nu le-am înțeles până în momentul în care am devenit tată. Alături de noi vor fi familiile noastre și prietenii apropiați cu care vom sărbători acest moment unic”, a declarat Victor Vrînceanu pentru click.ro.

Vezi și – În ce relație a rămas Andreea Antonescu, după despărțire, cu tatăl mezinei sale: “Am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile” VIDEO EXCLUSIV

Meniul ales de Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

Andreea Antonescu a ales o locație aflată la marginea Pădurii Snagov. Micuța Victoria a fost botezată de către același preot care a botezat-o și pe Sienna, fiica cea mare a cântăreței. Andreea Antonescu și-a dorit să combine elemente tradiționale cu unele sofisticate, astfel încât să împace toate gusturile. Momentul dulce al serii va fi cu adevărat special.

“Am ales tortul cu fistic, Tort Pistachio Flavor, pentru că toate celelalte produse care au fost la degustare mi-au plăcut la maxim și atunci nu am mai simțit nevoia să mai schimb ceva din meniul pe care îl alesesem din prima”, a povestit Andreea Antonescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *