Rochiile care au făcut furori la Premiile Grammy 2022. Cele mai inspirate ţinute

Care au fost cele mai bine îmbrăcate vedete de la Premiile Grammy 2022.
Rochiile care au făcut furori la Premiile Grammy 2022. Cele mai inspirate ţinute

Rochiile care au făcut furori la Premiile Grammy 2022. Gala celor mai așteptate premii din industria muzicală a reunit cele mai apreciate vedete, care au trălucit prin ținute pline de rafinament. După ce evenimentele au fost interzise în ultimii doi ani din cauza pandemiei, a venit momentul să admirăm din nou rochii spectaculoase.

Rochiile care au făcut furori la Premiile Grammy 2022 și cele mai bine îmbrăcate vedete:

1. Hailey Bieber

Rochiile care au făcut furori la Premiile Grammy 2022

Rochia aleasă de Hailey Bieber ne dovedește încă o dată că eleganță stă în simplitate și atitudine. Soția lui Bieber a fost o prezență discretă și sofisticată. Hailey a ales pentru gala premiilor Grammy 2022 o rochie albă, fără bretele, de la Yves Saint Laurent. Aceasta a întors toate privirile prin ținuta aleasă, fiind una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete. Rochia care i s-a potrivit perfect, a fost completată de o coafură împletită  și de un colier de la Tiffany & Co.

2. Lilly Aldridge

Rochiile care au făcut furori la Premiile Grammy 2022

O altă apariție care a mizat pe simplitate a fost Lily Aldridge. Aceasta a optat pentru o rochie neagră Nensi Dojaka cu decolteu cu șnururi și croială în linie dreaptă. Rochia simplă i-a subliniat silueta perfectă și brațele tonifiate. Modelul a adăugat un plus de strălucire purtând o pereche de cercei cu diamante și smaralde Bulgari și o brățară.

Lilly Aldridge a venit la premiile Grammy 2022 din Las Vegas împreună cu soțul ei. Membrul Kings of Leon și trupa sa au fost nominalizați la categoria cea mai bună melodie rock pentru The Bandit.

3. Rochiile care au făcut furori la Premiile Grammy 2022 – Dua Lipa

Rochiile care au făcut furori la Premiile Grammy 2022

Dua Lipa a purtat pe covorul roșu un o rochie neagră în stil bondage semnată de casa de modă Versace. Rochia s-a remarcat prin curele cu accesorii aurii, detalii brodate și un corset transparent care i-a evidențiat corpul perfect tonifiat. Ea și-a completat look-ul cu o pereche de cercei cu diamante, machiaj natural și un ruj roșu închis.

4. Tiffany Haddish

Rochiile care au făcut furori la Premiile Grammy 2022

Tiffany Haddish a marcat o apariție plină de farmec la cea de-a 64-a ediție a Premiilor Grammy 2022. Actrița de stand-up, în vârstă de 42 de ani a purtat rochie strălucitoare Prada, cu un design asimetric. Creația lungă până în pământ a avut și o fundă supradimensionată care i-a adăugat un plus de stil.

Look-ul glam a fost completat cu bijuterii Norman Silverman, machiaj bronze și un ruj nude. Deși nu a fost nominalizată și anul acesta, Tiffany Haddish a câștigat anterior un Grammy pentru cel mai bun album de comedie în 2021.

5. Snoh Aalegra

Rochiile care au făcut furori la Premiile Grammy 2022

Cântăreața suedeză Snoh Aalegra a arătat uimitor în rochia argintie fără bretele. Aceasta a purtat o creație personalizată Versace cu decupaje și lanțuri pe lateral.

sursă foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *