Românca măritată cu miliardarul de la Ferrari. Cum a luat de fapt naștere relația lor: “Mi-a deschis o lume la care nici nu visam”

Romina Gingașu povestește cum l-a cucerit pe Piero Ferrari

Toată lumea îl știe pe Piero Ferrari, cel care este vicepreședintele companiei de mașini de curse de lux Ferrari. Acesta deține și 10% din acțiunile companiei și a devenit miliardar atunci când Ferrari și-a listat acțiunile la Bursa de Valori din New York în octombrie 2015. Ceea ce puțini știu însă, este faptul că soția lui este o româncă.

Cine este românca măritată cu miliardarul de la Ferrari

Soția lui Piero Ferrari este o româncă cu 33 de ani mai tânără decât el, pe nume Romina Gingașu. Înainte de a se căsători cu ea, Piero Ferrari a avut o căsnicie de 50 de ani. Au divorțat în anul 2019 și are alături de fosta soție un fiu, Drake. Avocații lor au declarat atunci că soții au ajuns la un acord, însă fără a dezvălui cifre.

Romina Gingașu l-a cucerit în 2021, la doi ani de când divorțase. S-au căsătorit în mare secret. Evenimentul a avut loc în orașul Capri, pe o plajă privată de la Canzone del Mare. După ceremonie, Piero și Romina au petrecut alături de cei 80 de invitați ai lor. Cel care i-a încântat pe parcursul petrecerii a fost chiar Al Bano.

Când și unde s-au cunoscut Piero Ferrari și Romina Gingașu

Românca și fiul celui care a fondat compania Ferrari în timpul unei negocieri de vânzare a unor avioane private. Ea menționează că singurul milionar român care deține un avion privat de tipul „Bombardier” este Ion Țiriac.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24.Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal”, a declarat Romina Gingașu.

Citește și – De ce ar putea ajunge Inna pe lista neagră a Ferrari. Ce vedete internaționale sunt pe blacklist

Cum a reușit Romina Gingașu să îl cucerească pe Piero Ferrari

Chiar dacă între ei este o diferență de 33 de ani, Romina Gingașu mărturisește cum a reușit să îl cucerească pe celebrul miliardar.

„Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez”, a povestit Romina Gingașu.

Cât despre soțul ei, Romina Gingașu spune că este foarte atent cu cheltuielile. Româna și miliardarul mărturisesc că sunt o familie cât se poate de normală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *