Rona Hartner, despre o nouă relație după divorț. „Mi-am dat seama în viață că nu asta mi-a lipsit, să vreau eu să dau iubire”. Cum ar vrea să-și întâlnească ursitul VIDEO EXCLUSIV

Rona Hartner este pregătită să iubească din nou

Rona Hartner a trecut prin două divorțuri, cel mai recent în septembrie 2021, după un an și jumătate de căsnicie. Cu toate acestea actrița mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că este pregătită să iubească din nou, însă nu mai este dispusă să accepte orice bărbat în viața ei, ci unul care să fie exact după standardele create în ultima vreme.

Rona Hartner, despre mesajele pe care le primește pe rețelele de socializare

După mai multe eșecuri amoroase, Rona Hartner declară că a ajuns la maturitatea emoțională care îi permite să facă o selecție mai amplă asupra bărbaților cu care intră în contact. Până de curând, actrița mărturisea că nu este pregătită pentru o nouă relație, nu spunea nici că nu își mai dorește un bărbat alături, ci doar că vrea ca o perioadă să stea singură și să se ocupe mai mult de cariera ei. Chiar și așa, după ce s-a pronunțat divorțul de Herve Camilleri, ultimul ei soț, Rona a început să primească și mai multe mesaje pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce vrea să afle Rona Hartner despre trecutul familiei sale. Bănuiala care nu-i dă pace: ”Invit un genealogist să cerceteze!” VIDEO EXCLUSIV

„Am avut chiar chestii care sunt de nepovestit la cameră, deci au fost oameni care chiar s-au comportat urât, dar ca să zic așa am avut și propuneri foarte indecente. Dar sincer, nu mă traumatizează. Mie îmi este milă de genul acesta de persoane. Dacă ele recurg la acest lucru. Au fost foarte mulți, de asemenea, care au încercat, să-și dea false identități și i-am prins. Și i-am blocat. Mai și blochez fără niciun fel de regret.

Pe cine vrea să-și facă reclamă, cine vrea șmecherii îi blochez. În schimb pentru oamenii pe care pot să-i ajut sau cărora pot să le dau un sfat sunt tot timpul disponibilă”, ne-a dezvăluit Rona, care se arată deschisă și la conversațiile de pe Facebook și Instagram însă doar cu persoane care au într-adevăr nevoie de ajutorul sau sfaturile ei.

„După părerea mea, dacă în meseria asta ai devenit indisponibil pentru omul mic care are nevoie de tine în momentul ăla, înseamnă că nu mai ești om practic. Adică proximitatea aia contează foarte mult. Eu încerc să fiu disponibilă. Sunt de părere că dacă eu mă ocup de chestiile unora și Dumnezeu se ocupă de ale mele”.

„Trebuie să-l adulmec, trebuie să-l țin de mână”

Cât despre invitațiile în oraș sau discuții amoroase, Rona Hartner nici nu vrea să audă despre idilele care apar în mediul online.

„Am avut și foarte multe cereri de genul acesta, dar nu răspund. Nu pot așa ceva. Pentru mine este o chestie de textură. Trebuie să văd persoana, trebuie să-l adulmec, trebuie să-l țin de mână, să văd cum mă ia de mână. Trebuie să văd ce fel de mână are. Dacă are mână din aia moale… Sau privirea, trebuie să văd cum are privirea. Trebuie să simți ceva, nu pot pe online, nu există”, ne-a mai spus actrița.

Citește și: Rona Hartner, adevărul despre despărțirea de soțul ei. „M-am căsătorit cu întunericul”. A ieșit totul la iveală la un an de la divorț

Pe de altă parte, Rona este pregătită să lase loc unui alt bărbat în viața ei, nu neapărat pentru a ajunge din nou în fața altarului, ci pentru a conviețuit alături de un partener pe măsură. La cei 50 de ani pe care i-a împlinit de curând, consideră că a ajuns la maturitatea emoțională încât să știe exact de ce fel de bărbat are nevoie. Nu mai are nici dorința, dar nici răbdarea să schimbe o persoană după bunul ei plac sau să-i vindece traumele.

„Cred că știu acum locul pe care aș putea să-l las unui bărbat în viața mea. Pentru că Dumnezeu este iubire și iubirea aia o am în mine și pot să o dau. Nu este nicio problemă. Mi-am dat seama în viață că nu asta mi-a lipsit, să vreau eu să dau iubire. Nu sunt genul de femeie care se gândește la ea, la interesele ei. În schimb, acum, într-adevăr caut un bărbat care să fie el realizat, să fie el fericit și eu să fiu exact cum sunt eu fericită, iar el să fie o chestie în plus în fericirea mea. Nu eu să fiu alfa și omega pentru el. Asta nu accept”, a conchis Rona Hartner pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *