Rona Hartner – o actriță liberă pe drumul anevoios al sorții. ”Am trecut prin cancer și divorț, dar mă bucur de viață!”

Artista a renunțat la micile vicii și duce în prezent un stil de viață sănătos
Rona Hartner - o actriță liberă pe drumul anevoios al sorții. ”Am trecut prin cancer și divorț, dar mă bucur de viață!”

Rona Hartner, care astăzi, 9 martie, împlineşte 49 de ani, este singura vedetă care a refuzat cu îndârjire operațiile estetice. Actrița, stabilită în Franța, ne-a dezvăluit, într-un INTERVIU EXCLUSIV  pentru Ego.ro, cum reușește să țină timpul în loc. Ea ne-a spus care este starea sa de sănătate, la trei ani după ce medicii au diagnosticat-o cu o boală gravă, cancer la colon. Rona a renunțat la micile vicii și duce un stil de viață sănătos: „Înot în apă foarte rece, pe Coasta de Azur, rar beau șpriț și nu fumez!”.

„Am trecut prin chimioterapie, printr-un cancer și printr-un divorț, dar mă bucur de viață”

Rona Hartner a reușit să-și revină spectaculos, după problemele de sănătate cu care s-a confruntat acum trei ani. Atunci, medicii i-au dat un verdict crunt: cancer la colon. Cu ajutorul rugăciunilor, al medicilor și al tratamentului, artista, stabilită de peste 15 ani în Franța, este acum total refăcută.

Recunoaște însă că, de atunci, și-a schimbat aproape în totalitate stilul de viață:

„În primul rând, merg în fiecare dimineață la slujbă, mă rog la Dumnezeu. Beau 3-4 pahare de apă pe stomacul gol, nu fumez de ani de zile, am renunțat și la cafea și foarte rar beau câte un șpriț, așa, la câte un chef, deci nu consum nici alcool. Rugăciunea și pacea interioară contează foarte mult. Am trecut prin chimioterapie, printr-un cancer și printr-un divorț, dar mă bucur de viață. Încerc să iert foarte repede, să râd foarte mult, să muncesc din plin. Dacă le faci în fiecare zi pe toate acestea, dau rezultate. Le recomand tuturor să aibă un rozaliu și să se roage, mai ales în momentele grele”, ne-a declarat Rona Hartner pentru ego.ro.

Rona Hartner, angelică la 24 de ani
Rona Hartner, angelică la 24 de ani

„Fac exerciții în aer liber și înot în apă foarte rece, de doar 12 grade, pe Coasta de Azur!”

Rona Hartner a menționat, pe contul ei de Facebook, că se numără printre singurele vedete care nu au apelat la medicii esteticieni:

„Eu am un secret… port sprâncenele ca pe un machiaj în sine, de ani de zile. Și un pic de ruj și gata. Nu îmi trebuie botox nici operații. Nu am nimic de ascuns”. Actrița ne-a dezvăluit micile ei trucuri, cu ajutorul cărora ține timpul în loc și pare cu mult mai tânără: ”Îmi asum cum sunt, la aproape 49 de ani. Nu poți arăta ca la 20 de ani, am mici defecte, dar le accept. Am, da, și secrete. Nu pierd nopțile, mă trezesc dimineața la ora 7.00, ca să merg cu fiica mea la școală. Nu mă culc niciodată după miezul nopții. În plus, fac exerciții în aer liber, înot în apă foarte rece, de doar 12 grade, pe Costa de Azur”.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon, în urmă cu trei ani

Rona Hartner a fost la un pas de moarte, în 2019. La acea vreme, ea povestea, la Antena 3, despre marea cumpănă a vieții:

„Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum, ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastaze, trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
8.9 48 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *