Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, prezentă la încoronarea regelui Charles? Detalii incredibile au ieșit la iveală

Apariția ei la eveniment ar provoca multe controverse

Scris de: Daoud Andra

15 Apr. 2023

Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, prezentă la încoronarea regelui Charles? Detalii incredibile au ieșit la iveală

Pe măsură ce se apropie încoronarea regelui Charles, ies la iveală detalii care mai de care mai controversate din interiorul familiei regale. Presa internațională scrie că Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, ar urma să fie prezentă la ceremonie, alături de fiul și soțul ei. Participarea ei la eveniment ar stârni controverse, după ce s-a aflat de presupusa idilă pe care o are cu prințul William.

Presupusa amantă a prințului William ar urma să participe la încoronarea regelui

Casa regală a Marii Britanii este măcinată de zvonurile legate de infidelitatea prințului William. În urmă cu câteva luni, presa internațională a dezvăluit că fiul cel mare al regelui Charles ar avea o aventură cu o femeie pe nume Rose Hanbury, soția marchizului David Rocksavage. Idila dintre ea și prinț ar dura de câțiva ani și chiar s-a scris că William ar fi înșelat-o pe Kate în 2019 cu Rose, din perioada în care prințesa era însărcinată cu fiul lor cel mic, Louis.

Citește și: Ce s-ar întâmpla dacă prințul William și Kate Middleton ar divorța. Un fost angajat al Casei Regale face mărturisiri incredibile

Se pare că presupusa amantă, împreună cu familia ei, vor participa la încoronarea regelui Charles, care va avea loc pe 6 mai, la Westminster Abbey. Evenimentul va fi urmărit de milioane de oameni din întreaga lume, fiind cel mai important moment, după moartea reginei Elisabeta a II-a. Mai mult, fiul lui Rose și al soțului ei, Oliver, va fi unul dintre copiii care îl vor însoți pe rege pe perioada evenimentului.

Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, prezentă la încoronarea regelui Charles
Kate o cunoaște pe presupusa amantă a soțului ei

William și presupusa amantă ar avea un copil împreună

Zvonurile legate de presupusa idilă dintre prinț și soția marchizului merg chiar mai departe. Tabloidele internaționale scriu că William și Rose ar avea chiar și un copil împreună. Se pare că relația lor ar dura din 2014, iar în anul 2015, Rose a rămas însărcinată.

Gurile rele spun că fiica ei, Lady Iris Marina Aline Cholmondeley, l-ar avea ca tată pe prințul William, nu pe marchizul David de Cholmondeley, soțul lui Rose. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat această informație, care rămâne la nivel de speculație deocamdată.

Citește și: Cum se înțeleg Kate Middleton și Meghan Markle, atunci când nu apar împreună în public. Un apropiat al familiei regale a făcut dezvăluirea

Presa britanică scrie că soția prințului, Kate, știe despre presupusa aventură a soțului ei. În cazul în care ea l-ar părăsi, monarhia britanică ar trece printr-o criză de imagine mai puternică decât cea cauzată de divorțul dintre Charles și Diana, sunt de părere surse apropiate Palatului Buckingham.

„Kate se află într-o poziție incredibilă pentru că totul depinde de ea. Viitorul depinde de Kate și aceasta este o responsabilitate enormă, pentru că dacă ar decide că nu mai vrea să facă parte din căsnicia ei, atunci cred că Familia Regală s-ar prăbuși. Totul este susținut de Kate, viitorul este susținut de Catherine Middleton și asta este incredibil.

Citește și: Ce semnificație are de fapt albastrul electric purtat de Kate Middleton la slujba de Paște. Mesajul special pe care îl transmite

În vremea mea, viitorul părea să fie fixat pe Diana Spencer, viitoarea noastră regină. Acum ne uităm la o altă prințesă de Wales care are același rol pe care l-a avut Diana, căsătorită cu un prinț de Wales și viitorul monarhiei depinde de ea. Nu este o poziție de invidiat în care să fii.”, a explicat Paul Barrell, fostul majordom al Dianei, citat de publicația Mirror.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *