Roxana Ciuhulescu nu și-a însoțit fiica, în prima zi de școală. Ce i-a spus, de fapt, adolescenta: “Îți cade greu” EXCLUSIV

”Am o fată de clasa a VIII-a căreia i-a fost rușine să vină cu părinții la școală”
Roxana Ciuhulescu nu și-a însoțit fiica, în prima zi de școală. Ce i-a spus, de fapt, adolescenta: “Îți cade greu” EXCLUSIV

Roxana Ciuhulescu se bucură de cei doi copii, o fată, Ana, care a ajuns la vârsta adolescenței, și micuțul Cezar, care în acest an a început grădinița. Totuși, vedeta a participat doar la festivitatea fiului său, căci prințesa ei și-a dorit să fie independentă și să nu meargă alături de părinți în prima zi de școală. Roxana ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, motivul pentru care fiica pe care o are dintr-o altă relație a decis acest lucru.

Roxana Ciuhulescu, despre prima zi de școală și de grădiniță a copiilor ei

Roxana Ciuhulescu este o mămică dedicată și se bucură din plin de orice clipă pe care o petrece alături de copiii săi, Ana și Cezar. În timp ce a participat la prima zi de grădiniță a fiului său, fiica ei i-a explicat că este mare, astfel că nu este nevoie ca părinții să vină la școală:

“La mine treaba a fost mai simplă. Am o fată de clasa a VIII-a căreia i-a fost rușine să vină cu părinții la școală, a zis că este prea mare. Și mai am un puișor mic care a trecut la grădiniță de la creșă. Da, normal, am fost amândoi (n.r. a mers alături de micuț la grădiniță)”.

La fel ca orice părinte, Roxana Ciuhulescu nu a primit vestea dată de fiica ei așa de bine: „Îți cade greu, îți dai seama ori că a crescut copilul, ori că ai îmbătrânit tu. Intervine una dintre acestea două”.

Amintiri din prima ei zi de școală. De ce a tuns-o bunica

Vedeta și-a amintit și de prima ei zi de școală, când a mers tunsă scurt, căci bunica a decis să o facă să renunțe la codițe:

„Pot să povestesc de prima mea zi de școală, când m-am dus tunsă scurt pentru că mămăița mea s-a gândit că mi-ar sta mai bine tunsă scurt, fără plete, ca să nu îmi mai facă codițe. Cred că s-a gândit că sigur nu o să iau păduchi tunsă așa”.

Roxana Ciuhulescu, imagine din anii de școală
Roxana Ciuhulescu, imagine din anii de școală

Ce are în comun cu fiica ei

De asemenea, Roxana Ciuhulescu a punctat că și-a rugat părinții, în prima zi de școală din clasa I, să o lase singură în unitatea de învățământ, spunând că este copil mare. Încă de anul trecut, fiica ei, Ana, își dorește să meargă singură, întâlnindu-se cu colegii:

„Fiica mea, încă din clasa a VII-a, nici anul trecut nu ne-a lăsat să venim cu ea, nici să o ducem măcar în fața școlii. Țin minte că eram în clasa I când părinții mei au intrat alături de mine în școală și i-am rugat să mă lase, să nu mă facă de rușine, ziceam că sunt copil mare. Exact (n.r. acum s-a întors roata)”.

Fiica ei a trecut în clasa a VIII-a: ”Urmează un an greu”

Prințesa Roxanei Ciuhulescu, care a ajuns la vârsta adolescenței, are în față un an foarte greu, pregătindu-se de examenul din clasa a VIII-a. Totuși, vedeta a menționat că, în zilele noastre, părinții au mai multe emoții:

„Urmează un an greu. Totuși, în generația aceasta, mai mult au emoții părinții decât copiii. Cu excepția unei categorii mici de copii care sunt responsabili și se frământă, mă uit că cei mai mulți dintre ei sunt relaxați”.

Ce relație au copiii ei cu sportul

Mai mult, Roxana Ciuhulescu are o relație specială cu sportul, iar fiica ei i-a călcat pe urme în acest sens, făcând balet, scrimă, volei și înot:

„Vorbim de o adolescentă de 14 ani și jumătate care a făcut balet de la 4 ani, acum face scrimă, înot, volei. Ana, cel puțin, este implicată de mică. Cu cel mititel, în afară de înot, deocamdată nu am reușit să facem altă activitate”.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.