Roxana Ionescu, mărturisiri emoţionante de ziua ei de naştere: „Mă văd oriunde în lumea aceasta lângă soţul meu. Ne dorim acum un copilaş” EXCLUSIV

Ce spune despre mutarea la Timișoara: „Știu sigur că, dacă nu aș fi făcut-o, aș fi fost un om trist”

Roxana Ionescu împlinește vineri, 22 aprilie, frumoasa vârstă de 37 de ani. Îndrăgita vedetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a spus cum o să își petreacă ziua. De asemenea, ne-a oferit detalii despre frumoasa relație pe care o are alături de soțul său, Tinu Vidaicu. Cei doi își doresc să devină părinți în acest an.

Roxana Ionescu împlinește 37 de ani. Ce planuri are pentru acest an, alături de soțul său: „Ne dorim acum un copilaș”

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, oferindu-le un exemplu tuturor. Vedeta și-a amintit de începutul relației, explicând că a avut parte de susținerea părinților pentru a se muta la Timișoara. Aceasta se bucură enorm pentru că a luat această decizie, fiind fericită și împlinită alături de partenerul său.

Vineri este ziua ta. Cum o petreci?

Roxana Ionescu: Joi petrec. Știu că suntem în post, foarte rar mi se întâmplă chiar așa, să fie Paștele de ziua mea. Pică în Vinerea Mare, astfel că nu am vrut să o organizez atunci, așa că o să mă serbez joi, alături de soțul meu, luni a fost ziua lui. O facem împreună.

Cum te găsesc? Ce lecții ai învățat în ultimul an?

Roxana Ionescu: Am crezut că am învățat o lecție, să ne mai liniștim. Totuși, se pare că nu am fost bună la acest capitol și nu am învățat așa cum trebuie. Cum s-au ridicat restricțiile și ne-am întors, cât de cât, la viața normală, parcă am și uitat prin ce am trecut, astfel că ne-am asumat din nou foarte multe lucruri pe care le facem frumos, dar necesită timp. Consider că ar trebui să ne oferim mai mult timp pentru noi.

Crezi că pandemia te-a ajutat în acest sens, de a avea mai mult timp pentru tine?

Roxana Ionescu: Cu siguranță, da. M-a ajutat foarte mult lockdown-ul în care trebuia să stăm în casă. Ne-a prins foarte bine (n.r.- ei și soțului, Tinu Vidaicu).

„O relație sănătoasă nu poate să fie distrusă de nimic”

Pandemia a afectat foarte multe cupluri, dar voi nu ați întâmpinat probleme. Care este secretul?

Roxana Ionescu: Nu cred că lockdown-ul a făcut rău cuplurilor, ci ei nu erau bine înainte de această perioadă. Poate că pandemia a prins multe persoane într-un moment nepotrivit. Consider că anumiți oameni și-au dat seama că nu sunt făcuți unii pentru ceilalți și atunci au decis să renunțe. Și noi (n.r.-ea și soțul său) avem cunoștințe care nu au trecut cu bine peste acest lockdown, dar, în același timp, avem și mulți care au trecut frumos și bine. O relație sănătoasă nu poate să fie distrusă de nimic.

Ai o relație superbă. Cum reușiți să vă înțelegeți așa de bine?

Roxana Ionescu: Dacă ar fi un secret, l-aș vinde foarte scump pentru a mă îmbogăți (râde). Este necesar să găsești persoana potrivită, cu care rezonezi pe toate planurile. Trebuie tot timpul să știi să lași de la tine, iar suma lucrurilor rele să fie mult mai mică decât cea a lucrurilor bune. Nu există un secret, este vorba despre încredere, acceptare, susținere și respect.

Când auzim de o sarcină?

Roxana Ionescu: Noi ne dorim acum un copilaș și lucrăm la acest lucru, însă fără stres sau nebunia care are legătură cu a verifica calendarul. Sperăm ca anul acesta.

Roxana Ionescu și sotul ei
Roxana Ionescu și sotul ei

„O să îmi iubesc copilul enorm”

Cum te vezi ca mămică?

Roxana Ionescu: Mă văd o mămică modernă, o să îmi iubesc copilul enorm. O să fiu o mămică la fel de bună ca mama mea, îmi doresc să îmi cresc copilul așa cum m-au crescut părinții mei. De asemenea, tatăl o să fie la fel de implicat și o să îi ofere tot ce este mai bun copilului prin susținerea pe care mi-o acordă și mie și pe care a primit-o și el de la părinții săi. Eu zic că o să fim părinți buni pentru că ne dorim foarte mult un bebe.

Uitându-ne în urmă, visai că o să ajungi aici, fericită, dar totuși departe de București?

Roxana Ionescu: Putem să ne uităm acum 8 ani, când a început relația mea cu Tinu. Nu aș fi zis că aici o să ajung, mă visam doar în București, dorindu-mi să fac doar ceea ce făceam în momentul respectiv. Schimbările acestea majore nu le-aș fi văzut niciodată, dar nu pot să spun că la începutul relației nu ne-a fost greu, au existat despărțiri scurte.

Motivul principal era această distanță, simțeam nevoia să fim foarte mult unul lângă celălalt, doar că niciunul nu făcea pasul. Eu nu voiam să vin la Timișoara, el nu voia să se mute la București, era complicat. Lucrurile s-au așezat de la sine, am avut parte și de susținerea părinților. M-au încurajat și mi-au spus: „Decât să te vedem aici tristă, mai bine du-te că sigur o să fie bine acolo. Și noi am plecat de lângă părinți și ne-am făcut familia noastră, așa că și tu trebuie să pleci dacă acesta este destinul și să îți faci familia ta”. Nu regret nicio secundă că m-am mutat, știu sigur că dacă nu aș fi făcut-o aș fi fost un om trist și nu aș fi ajuns la această fericire și împlinire de acum.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, o iubire ca în filme: „Mă văd oriunde în lumea aceasta lângă el”

Nu te mai gândești să te întorci în București?

Roxana Ionescu: Nu. Dar, dacă soțul meu vrea să facă ceva la un moment dat în București, bineînțeles că îl urmez. La fel, dacă o să își dorească să meargă în Pakistan, o să îl urmez și acolo. Mă văd oriunde în lumea aceasta lângă el. Unde o să fie el, acolo o să fiu și eu.

Cum petreci Paștele? Ce tradiții respecți?

Roxana Ionescu: O să mergem la biserică, să vedem dacă o să ne strângem toți, adică dacă o să vină și părinții mei din București. Luni o să plec din țară alături de soțul meu. Mergem într-o scurtă vacanță timp de 4 zile, pentru a ne relaxa.
Urmează o perioadă aglomerată, ne petrecem zilele, stăm alături de familie sau prieteni de Paște, mergem la biserică, mâncăm, decorăm casa, iar apoi mergem în vacanță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *