Ruby, mărturisiri despre marea ei pasiune. Ce bijuterii şi accesorii adoră: „Sunt cheltuitoare, încerc să mă moderez” EXCLUSIV

Cântăreața pune mai puțin accent pe materialele din care sunt făcute accesoriile, ci, mai degrabă, pe cum se simte atunci când le afișează.
Ruby, mărturisiri despre marea ei pasiune. Ce bijuterii şi accesorii adoră: Sunt cheltuitoare, încerc să mă moderez EXCLUSIV

Ruby este cunoscută pentru firea veselă, fiind surprinsă mereu cu zâmbetul pe buze. De asemenea, îndrăgita artistă are un stil vestimentar bine pus la punct, iar accesorizarea joacă un rol important. Ea ne-a oferit un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, unde a vorbit despre bijuteriile sale preferate și următoarele proiecte.

Ce accesorii preferă Ruby

Ruby are o personalitate spumoasă, astfel că stilul vestimentar pe care l-a adoptat i se potrivește perfect, exprimând bucuria de a se îmbrăca. Vedeta a recunoscut că nu ar putea renunța niciodată la perechile de cercei pe care le are.

„Nu aș renunța la cercei niciodată, îmi place să mă folosesc de aceste accesorii mereu, chiar și când nu port altceva. Accesoriile pot să transforme o ținută, contează foarte mult. Repet, o pereche de cercei are puterea de a schimba chiar și un tricou alb, simplu”, ne-a spus Ruby.

„Contează să te simți bine cu tot ce porți”

De asemenea, Ruby nu pune accentul pe materialele din care sunt făcute accesoriile, ci, mai degrabă, pe cum se simte atunci când le afișează. Frumoasa cântăreață a recunoscut că este cheltuitoare, căci pune preț pe imaginea sa, însă încearcă să rezolve acest lucru:

„Am accesorii de toate felurile, de brand, de aur sau din materiale care nu sunt prețioase. Contează să te simți bine cu tot ce porți și să le transmiți acest lucru și celorlalți. Sunt cheltuitoare, din păcate, însă încerc să mă moderez, există și lucruri mai importante.

Pun preț pe imaginea mea și pe cum mă simt când mă îmbrac, astfel că mă costă. Îmi place să îmi fac lucruri personalizate, după cum mă vizualizez îmbrăcată. Sunt atentă la materiale și la cusături atunci când creez o piesă”.

Ruby investește sume importante în imaginea ei
Ruby investește sume importante în imaginea ei

Cum se simte cea mai frumoasă

Fiecare femeie se simte frumoasă într-o situație diferită. Ruby consideră că există anumite trucuri care ne fac mai fericiți, însă, la finalul zilei, totul vine din interior. Vedeta încearcă să se simtă bine, indiferent de clipa pe care o trăiește:

„Cea mai frumoasă mă simt când am sprâncenele făcute, însă sentimentul vine în funcție de zi și de stare. Eu mă simt bine și machiată, dar și nemachiată. Starea sufletească contează foarte mult, dar și intențiile bune. Frumusețea vine din interior, sunt convinsă de acest lucru.

Când am o stare bună, radiez frumusețe indiferent de ce port sau de machiaj. Ba chiar, în ultimul timp am fost mai mult nemachiată, încerc să mă simt bine cu mine indiferent de situație”.

„Este necesar să ne mulțumim sufletește”

Ruby este de părere că presiunea pe care o simțim vine din interiorul nostru, ținând cont că, de multe ori, alegem să ne privim doar defectele. Vedeta consideră că este necesar să punem accentul pe calități pentru a ajunge la o fericire sufletească.

„Presiunea o punem singuri asupra noastră, din dorința de a-i mulțumi pe ceilalți cu privire la aspectul nostru și la ceea ce avem de oferit. Totuși, este necesar să ne mulțumim sufletește și să ne vedem calitățile. Eu mi-am privit doar defectele foarte mult timp, însă acestea sunt umbrite de când pun accentul pe calități. Presiunea nu vine din exterior, ci din interior, alegând anumite modele pentru noi”, a explicat ea.

Ruby, o nouă provocare. O să apară într-un film

Îndrăgita artistă acceptă orice provocare și se bucură nespus atunci când trăiește o nouă experiență! Aceasta își dorea, încă de la o vârstă fragedă, să fie cântăreață și actriță. Iată că visul i s-a îndeplinit, căci o să joace într-un nou film chiar în rol principal:

„Am acceptat să joc în film cu sufletul plin, îmi plac mult provocările. Mi-am dorit, de când eram mică, să fiu cântăreață și actriță, astfel că am reușit să respect ordinea așa cum am visat. Nu este primul rol pe care îl primesc, am mai jucat în „Ghinionistul”, un film de Iura Luncașu, dar acum am un rol principal, mi se pare incredibil, o să intru în pielea unui personaj puternic”.

Cel mai important „accesoriu” al artistei este zâmbetul
Cel mai important „accesoriu” al artistei este zâmbetul

Cum a reacționat bunica ei

În momentul în care a primit vestea, Ruby a mers acasă pentru a se bucura alături de una dintre cele mai importante persoane din viața sa, bunica ei. Vedeta a recunoscut că aceasta a fost extrem de fericită în momentul în care a auzit ce a reușit să facă nepoata sa:

„I-a mulțumit lui Dumnezeu când a aflat, dar cred că a uitat, memoria la vârsta ei nu mai este ca altădată. Totuși, pot să o surprind în fiecare zi cu vestea că o să joc într-un film. Eu mă bucur, abia așteptam să ajung acasă să îi povestesc că tot ce a zis a devenit realitate. Sunt fericită, tot ce am visat când eram mică se îndeplinește”.

Ruby: „Pun foarte mult suflet în tot ce fac”

Ruby reușește să jongleze cu o mulțime de proiecte, punând suflet și implicându-se total de fiecare dată când trăiește o nouă experiență. Vedeta consideră că, pe lângă seriozitate, este important ca totul să vină ca o joacă:

„Mă joc, sunt la „Dancing on ice”, unde mă joc de-a patinatoarea, apoi o să mă joc de-a actrița și sunt full time cântăreață. Tot ce fac vine ca o joacă, unele lucruri nu le-am făcut niciodată și încă încerc să copilăresc. Bineînțeles, sunt extrem de serioasă la această joacă. Pun foarte mult suflet în tot ce fac.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *